Yöresel lezzetin diyarı.. HATYA GIDA

Hatay lezzetleri Artık daha yakınınızda! Doğal, Ev yapımı, Katkısız.

17 Eylül 2020 Perşembe 17:31
1983 Okunma
Yöresel lezzetin diyarı.. HATYA GIDA

Neden HATYA diyorsanız? Günümüz dünyasında doğal, katkısız, ev yapımı ürünler istiyorsanız HATYA’yı tercih etmeniz için çok iyi nedenleriniz olduğuna inanıyoruz.



Öncelikle HATYA GIDA, mutfağınıza aileniz için tercih ettiğiniz ürünlerde içiniz rahat olsun istemekte. Her zaman tek bir temel fikirle işlerini sürdürmekte ‘’ Bu ürünü biz alsaydık nasıl bir ürün tercih ederdik’’. Siz değerli müşterilerine sunduğu tüm ürünleri bu anlayışla sizler için Hatay yöresinde yetişen ürünlerden doğal, katkısız ve ev yapımı olarak üretmektedirler.




Firma ortaklarınızdan birinin yıllarca Gıda Güvenliği alanında danışmanlık/denetçilik yapmış olan ve bu alanı çok iyi bilen Gıda Mühendisi olmasını diğerinin ise yıllardır iş dünyası içinde olan bir Antakyalı olmasını sizler açısından bir avantaj olarak görmektedirler.


Hatya gıda, müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamak suretiyle uzun süreli ilişkiler kurmayı, yasa ve mevzuatlara uymayı, tüketici haklarına saygı göstermeyi, gıda güvenliğine uygun ticaret yapmayı ilke edinmiştir. Bu çerçevede doğal katkısız ve ev yapımı ürünlere verdiği önemi ön plana çıkarırken, müşterisinin yediği yemeği keyifli bir hale getirmeye önem vererek ve farklılık yaratarak ön plana çıkmayı hedeflemektedir.





HATYA

Adres: Cumhuriyet Mah. Fatih Cad. Mermer Sok. B Blok No:20 34876 Kartal/İstanbul
Telefon: 0555 011 11 31
Mail: [email protected]
Web: www.hatya.com.tr
İnstagram: hatyagida

Son Güncelleme: 19.09.2020 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24