2020 İlkbahar /Yaz sezonu trendler biraz daha sakinleşiyor. Diz altı etekler, bej rengin her tonu ve büzgülü hacimli parçalar. Bu sezonda sokaklarda sıkça karşılaşacağımız trendlerden ilki diz altında etekler. Biraz vintage görünümlü bu parçaları sıkça göreceğiz. En iyi tarafıysa diz altı etekleri istediğiniz şekilde kombinleyebilir olmanız.

Yakası hareketli, bağlanan bir gömlek, dik yakalı kazak, blazer ceketlerle diz altı eteğinizi kombinleyebilirsiniz. Şifonlar, çıtır çiçek desenli etekler ve pliseli etekler harika. Çizmeler ya da sneakerlarla giyebilir stilinizi tamamlayabilirsiniz. 2020 modasında sakinliği hatırlatan tonlar yer alıyor. Bej, krem rengi ve devetüyü gibi tonlar çok revaçta olucak. Bej rengi ve bahar deyince akla gelen tek parça trençkotu gardırobunuzdan eksik etmemelisiniz bence. Bir başka trend fırfırdan korkmayın. Çünkü bu sezon da karşımıza çıkacaklar. Eğer minimalizm pek size göre değilse, bahar aylarının enerjisini stilinize katacağınız fırfırlı parçalarla yansıtabilirsiniz. Klasik bir jean üzerine yakası ya da kolları fırfırlı bir bluz ile istediğiniz romantizmi yakalayabilirsiniz. Eteği fırfırlı elbiselere bir şans tanıyabilirsiniz. Fırfırları hayatımızın her noktasında kullanabiliriz.

Omuz detayı da olabilir etekte de kol ucunda da vücudumuzda her bölgemizde fırfırları görebiliriz. Yine harika aksesuarlarla kombinlerinizi daha şık ve gösterişli hale getirebilirsiniz. Hasır ve deri örgü kemerler bu sezonun vazgeçilmezleri arasında. Plajlarda sıkça göreceğimiz hasır çantalar ve Kova çantalar en öne çıkan detaylar arasında. Çizgili bluzlar ve trikolar her sezon olduğu gibi bu sezonda ön planda olacak. Minimal boyuttaki kot şort ile lacivert beyaz çizgili bir kombini kullanabilir veya çizgili trikonuzun altına spor bir ayakkabı kullanabilirsiniz. Harika parçaların bizlerle buluşacağı güzel bir sezon bizleri bekliyor...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24