REKLAM BİZİM İŞİMİZ...

Ümit Öner Medya, bünyesinde barındırdığı Göktürk Dergisi ve Anne&Çocuk Dergisi ile hem yerel hem ulusal firmaları bir araya getirerek geniş çalışma alanları sunuyor.

05 Nisan 2024 Cuma 11:55
139813 Okunma
REKLAM BİZİM İŞİMİZ...

Ümit Öner Medya, dergi reklamları, tanıtım reklamları, sosyal medya reklamları, haberleşme alanları, organizasyonlar, ödül törenleri, Televizyon programları ve festivallerde profesyonelliği ön plana çıkaran medya şirketi, ulusal bağlamda gen portföye sahip, alanında uzman birçok firma, marka ve kişiye hizmet veriyor.

Dergi reklamlarının dışında açık hava reklam alanları ile de firmaların taleplerini karşılayan medya firması yılın ortalama çoğu zamanını yoğun geçrimektedir. Bahar ve yaz aylarının gelmesi ile festivaller de yapmaya her sene olduğu gibi bu sene de sürdüreceğinin planlarını yapmaya başladı. 

2019 yılından itibaren Göktürk Dergisi Yılın En'leri Ödül Töreni organizasyonu her sene iyi ivme alarak yükselmiş durumdadır. Göktürk Dergisi yapmış olduğu ödül gecesinde ulusal basında da adından bahsettirmiştir. 

Bu sene düzenleyeceği 5. Yılın En'leri Ödül Töreni 9 Mayıs 2023 de Park Inn By Radisson Odayeri Otel'de gerçekleşecektir. Sanat ve iş camiasının bir araya geldiği gece vip, yemekli ve davetiyeli şekilde yapılacaktır.

Kurulduğu ilk günden bu yana çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ve ulusal kapsamda yaptığı organizasyonlarla adından söz ettiren Ümit Öner ve medya şirketi, 3. Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri'nde "Yılın En İyi Yerel Dergisi” ve de Evos Angels'ın 9. Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreni'nde "Yılın En İyi Cemiyet Dergisi"  olarak seçilen ve ödüller almıştır.

Ümit Öner Medya yapmış olduğu başarılı işlerın sonuncunda firmaların ve kişilerin reklam danışmanlığı için başvurduğu adres haline geldi.

Ümit Öner Medya Olarak Hizmetleri;

- Göktürk Dergisi 
- Göktürk Gazetesi
- Anne Çocuk Dergisi
- Açık Hava Reklam Alanları Kiralama
- Sosyal Medya Yönetimi / Göktürk Rehberim Sayfası
- Web Tasarım SEO Çalışması
- Event, Festival, Pr. Organizasyon
- Hayata Dair Talk Show Programı

İletişim:

Adres: İstanbul Caddesi, 2. Kartal Sokak, G1 Konutları, B Blok, Kat:2/ Göktürk-Eyüpsultan/ İstanbul

Mail: [email protected]

Telefon: 0212 322 17 07 - 0541 271 24 48

Web Sitesi: www.gokturkdergisi.com

Instagram: @gokturkdergisi @umitoner_official @annecocuk.dergisi

Facebook - Youtube - Twitter: @umitoner @gokturkdergisi @annecocukdergisi

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 07.04.2024 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24