Toena Coffee & Pose Kemerburgaz'da Kapılarını Açtı.

Bir Kahveden Daha Ötesi; Toena Coffee & Pose

22 Nisan 2024 Pazartesi 11:01
26610 Okunma
Toena Coffee & Pose Kemerburgaz'da Kapılarını Açtı.

Toena Coffee & Pose, 20 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirdiği açılış ile tüm kahve severlere hizmet vermeye başladı.

Kahveyi tutku olarak gören küçük bir ekibin, büyük hayallerle çıktığı uzun bir yolculuğu simgeleyen Toena Coffee & Pose, şık ve sade mimarisi ve huzur veren atmosferi ile misafirlerinin beğenisini kazandı.

Toena, kahveyi salt bir içecek olmaktan öte, bir kültür olarak görüp, çekirdeğin doğasından, fincanımıza kadar geçirdiği tüm süreci hassasiyetle gözlemleyerek, kahve tutkunlarına sadece nitelikli çekirdeklerden oluşan bir lezzet vadediyor. Kahvenin yanı sıra, kendi mutfağında günlük olarak hazırlanan sağlıklı ve lezzetli yiyecek çeşitlerini de deneyimleme imkanı sunmaktadır.

Sunduğu ürün ve hizmetlerin yanı sıra, mimari detaylarıyla da “huzur ve mutluluğu” temel duruşu olarak benimseyen Toena Ailesi, hayvan dostu bir işletme olarak sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacaktır. 

Toena Coffee & Pose, haftanın 7 günü, 08:00 – 23:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Adres: Abdulhamit Han Caddesi Numara 8 E Kemerburgaz / İstanbul

instagram: @toenacoffee

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.