Tamay Özbey

Tamay Özbey Kadınlar ve Çocuklara yönelik özel kombinler, ayakkabı ve aksesuarlarla Göktürk Mağazası ve Dijital Mağazası ile sizlerle...

24 Temmuz 2020 Cuma 17:29
1244 Okunma
Tamay Özbey

0-15 yaş arası çocuklara yönelik farklı ve kaliteli ürünler ortaya çıkarma amacıyla çıktığı yolcuğunda emin adımlarla ilerleyen Tamay Özbey markası Göktürk’teki mağazası ve dijital mağazası ile Tüm Türkiye’den erişebiliyorsunuz.

Özel kombinleri, kıyafetleri, ayakkabıları ve aksesuarları ile güzel anılar biriktirmenize vesile olmayı, müşteri memnuniyetine ve güvenliğe en üst düzeyde gösterdikleri titizlik ile Tamay Özbey fiyat olarak da en uygun koşullarda en kaliteli ürünü sizlere sunma arzusu ile kendisini yenilemeye devam ediyor.

Çocuklarınıza aldığınız özel kombinler, kıyafetler, ayakkabılar ve aksesuarlara ek olarak kadınlara yönelik sezonluk elbiseler, göz alıcı kombinler ve tüm bunları tamamlayacak şık aksesuarlar da sizleri bekliyor.

Tamay Özbey

Göktürk Mağazası
Adres: 
İstanbul Caddesi Palmiye Sokak Göktürk Suit No:2-A Göktürk - Eyüpsultan / İstanbul

Telefon: 0531 668 22 12

Web Sitesi: www.tamayozbey.com

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 27.07.2020 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.