İŞ VE SANAT CAMİASI ÖDÜLLERİ GÖKTÜRK’ TE SAHİPLERİNİ BULACAK

Ümit Öner ile Göktürk Dergisi tarafından düzenlenen Göktürk Dergisi 1. Ödül Töreni 27 Şubat Çarşamba akşamı Göktürk Okyanus Koleji balo salonunda gerçekleşecek

25 Şubat 2019 Pazartesi 13:10
17294 Okunma
İŞ VE SANAT CAMİASI ÖDÜLLERİ GÖKTÜRK’ TE SAHİPLERİNİ BULACAK

Ümit Öner ile Göktürk Dergisi tarafından düzenlenen Göktürk Dergisi 1. Ödül Töreni 27 Şubat Çarşamba akşamı Göktürk Okyanus Koleji balo salonunda gerçekleşecek. Medya ve iş camiasından birçok ismin katılacağı gecede birbirinden ünlü isimler hem ödül hem sahne alacak.

Organizasyon için Kenan Erçetingöz, Salih Keçeci gibi medya dünyasının duayenlerini ziyaret ederek fikir ve öneriler alan Ümit Öner, 27 Şubat'ta herkesi Göktürk'te ağırlamaktan gurur ve mutluluk duyacağını belirtti. İstanbul'un en yaşanılır ve yeşil semtinde gerçekleşecek törende Mustafa Keser, Demet Akalın, Gülben Ergen, Orhan Gencebay, Doğa Rutkay, Nadide Sultan, Umut Akyürek, Özgün, Eli Türkoğlu, Ertem Şener, Saz Mı Caz mı şarkısıyla tanınan Çağla gibi ünlü isimler ödül alacak.

Geceye AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken ve AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkanı Avukat Remzi Aydın da katılacak.

YER: OKYANUS KOLEJİ

Mithatpaşa Mahallesi., Okyanus Sokak ,Kemer Country Yanı Okyanus Sokak (Kemer Country Yanı), Kemerburgaz No:37, 34075 Eyüp/İstanbul

LCV: 0541 259 90 20

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 25.02.2019 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.