Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Göktürk Dergisi'ni Ziyaret Etti!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Göktürk Dergisi'ni ziyaret etti ve Göktürk Dergisi İmtiyaz Sahibi Ümit Öner ile görüşme sağladı.

10 Aralık 2021 Cuma 11:32
1814 Okunma
Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Göktürk Dergisi'ni Ziyaret Etti!

Göktürk Dergisi Ofisini ziyaret eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Göktürk Dergisi İmtiyaz Sahibi Ümit Öner ve Göktürk Dergisi Genel Müdürü Murat Çelikel ile görüşme sağladı.

Göktürk Dergisi'nin yürüttüğü reklam, açık hava reklamcılığı ve dergi çalışmaları; Göktürk, Kemerburgaz ile ilgili sorunlar, çözümler ve yeni projeler gibi konular hakkında sağlanan bu görüşmede Sayın Köken, Sayın Öner ve Sayın Çelikel arasında bilgi alışverişi sağlandı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Göktürk Dergisi'ni ziyaret edip ofis bünyesinde çalışan kişilerle de görüşme sağladı.

Göktürk Dergisi Ekibi olarak Sayın Belediye Başkanımız Deniz Köken'e, ziyareti için teşekkür ederiz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.12.2021 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.