Her zaman gerçeklere ve bilgiye sarıl!

Hafize Çınar Güner'in arkadaşlık, dostluk gibi kavramları ele aldığı yeni çocuk kitabı Park Canavarı, sizlerle!

02 Aralık 2021 Perşembe 11:15
322 Okunma
Her zaman gerçeklere ve bilgiye sarıl!

Her zaman gerçeklere ve bilgiye sarıl

Hafize Çınar Güner kitaplarında; arkadaşlık, dostluk gibi kavramları ele alıyor. Kurguladığı karakterler, empati, iletişim gibi insan ilişkilerinin temel kavramlarını ele alırken, cesaret, dürüstlük gibi insani değerleri de vurguluyor.

Yazarın; Aslan’ın Doğum Günü, Ayı Masalı ve Park Canavarı kitaplarına, Kelime Yayınları’nın web sitesi www.kelimeyayinlari.com üzerinden ve kitap satan her yerden ulaşabilirsiniz.


Park Canavarı

Parkta sıradan bir gündür. Parkta yaşayan hayvanların huzuru, aniden gelen korkunç bir haberle kaçar: Park Canavarı! Parktaki hayvanların bu dayanışma öyküsü, korku karşısında her zaman gerçeklere ve bilgiye sarılmanın önemini anlatıyor bizlere.

“Park Canavarı'nda çocuklar hem dostluğun hem de korkuyla baş etmenin ipuçlarını bulacaklar…” Esra R. Akçay-Duff/İngilizce Sanat ve Doğa Öğretmeni

 

Yazar: Hafize Çınar Güner
Resimleyen: Mustafa Delioğlu

Sayfa: 32
Yayınevi: Kelime Yayınları

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 02.12.2021 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.