Panathinaikos, Teknik Direktörü Fatih Terim Oldu.

1908 yılında kurulan Yunanistan ekibi Panathinaikos, teknik direktörlük görevine Fatih Terim'i getirdiklerini resmi olarak duyurdu. Yarın Atina'ya gidecek olan Terim, öğleden sonra da idmana çıkacak. Böylece 70 yaşındaki teknik adam, Panathinaikos ile birlikte kariyerinde Milan ve Fiorentina'nın ardından 3. kez Türkiye dışına çıkmış olacak.

27 Aralık 2023 Çarşamba 10:10
15530 Okunma
Panathinaikos, Teknik Direktörü Fatih Terim Oldu.

Basketbolda Ergin Ataman'ın ardından Panathinaikos'ta, futbol takımını da Fatih Terim'e emanet ediyor.Teknik direktör Ivan Jovanovic ile yollarını ayıran Yunan ekibi, Fatih Terim ile anlaştığını resmen duyurdu.

FATİH TERİM: YARIN İDMANA ÇIKIYORUM

Gazeteci Ertuğrul Özkök'e konuşan Fatih Terim, yarın ilk idmana çıkacağını söyledi. Terim, "Evet doğrudur. Dün geldiler anlaştık. Yarın sabah Atina'ya gidiyorum. Öğleden sonra da idmana çıkıyorum." dedi.

GALATASARAY'DA TARİH YAZDI

1996 yılında Galatasaray'ın teknik direktörlüğüne getirilen Fatih Terim, 4 ayrı dönemde üstlendiği görevinde sarı-kırmızılılarla 1 UEFA Kupası şampiyonluğu, 8 Süper Lig şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 4 kez de Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. Terim, sarı-kırmızılılarla toplamda 16 kupa kazanma başarısı gösterdi.

PANATHINAIKOS LİGDE 2. SIRADA YER ALIYOR

Son dönemde kendi adını taşıyan fon olayıyla gündeme gelen Terim'in çalıştıracağı Panathinaikos, PAOK'un ardından ligde 15 maç sonunda 2. sırada yer alıyor. Takım ligde ve Avrupa'da son dönemde istikrarsız sonuçlar alıyordu.

OCAK AYINDA 3 KEZ DERBİYE ÇIKACAK

Fatih Terim, Panathinaikos'un başına geçmesi durumunda ocak ayında 3 kez Olympiakos derbisine çıkacak. İlk 2 derbiyi Yunanistan Kupası için oynayacak Panathinaikos, ay sonunda Olympiakos ile ligde karşılaşacak.

3. KEZ YURT DIŞI GÖREVİ

70 yaşındaki teknik adam, Panathinaikos ile birlikte kariyerinde 3. kez Türkiye dışına çıkmış olacak.

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 27.12.2023 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24