Marsilya: 0 - Galatasaray: 0 | MAÇ SONUCU

Marsilya - Galatasaray maçının dakika dakika özeti HTSPOR'da! Temsilcimiz Galatasaray UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun 2. haftasında deplasmanda Fransa'nın Olimpik Marsilya takımıyla 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla puanını 4'e yükselten Galatasaray grubunda haftayı da lider tamamladı

01 Ekim 2021 Cuma 09:23
398 Okunma
Marsilya: 0 - Galatasaray: 0 | MAÇ SONUCU

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, Marsilya ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı ve puanını 4'e yükselterek ikinci haftayı da lider tamamladı.

Marsilya0 - 0Galatasaray 

Mücadelenin ilk yarısında tribün olayları yaşanırken Fatih Terim de taraftarı sakinleştirmek için tribünlere gitti. Marsilya 74. dakikada penaltı kazanırken VAR incelemesi sonrasında penaltı kararı iptal edildi. Gruptaki diğer maçta Lazio, Lokomotiv Moskova'yı 2-0 mağlup etti. İtalyan ekibi puanını 3'e yükseltirken Marsilya 2, Lokomotiv Moskova ise 1 puanda kaldı.

Marsilya 8. dakikada gole yaklaştı: Cengiz'in sağ kanattan ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta Taylan'dan seken top üst direğe çarpıp dışarıya gitti.

Galatasaray 20. dakikada penaltı bekledi: Boey'in sağ kanattan yaptığı ortada top savunmadan döndü. Galatasaraylı oyuncular bu pozisyonda topun ele çarpması gerekçesiyle penaltı itirazlarında bulundu. Ama hakem oyunu devam ettirdi. Marsilya 34. dakikada gole yaklaştı: Cengiz'in sağ çaprazdan uzak köşeye doğru çektiği şutta Muslera gole izin vermedi.

Marsilya: 0 - Galatasaray: 0 - Futbol Spor Haberleri

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24