Beauty Me Akmerkez'de Hizmetinizde!

Yenilikçi ve son teknoloji cihazlarla kişiye özel çözümler sunmayı hedefleyen BeautyMe Güzellik Merkezi kusursuz ve güvenilir dekorasyonuyla şimdi Akmerkez’de hizmetinizde.

25 Şubat 2021 Perşembe 13:45
2848 Okunma
Beauty Me Akmerkez'de Hizmetinizde!

Yenilikçi ve son teknoloji cihazlarla kişiye özel çözümler sunmayı hedefleyen BeautyMe Güzellik Merkezi kusursuz ve güvenilir dekorasyonuyla şimdi Akmerkez’de hizmetinizde.

  • Vücut Şekillendirme ve Bölgesel Zayıflama,
  • Medikal Estetik ve Cilt Bakımı,
  • Lazer ve İğneli Epilasyon,
  • Kalıcı Makyaj

alanlarında hizmet sunan BeautyMe profesyonel ekibi ile muhteşem bir güzellik deneyimi yaşamanız için sizleri bekliyor.

Hem Kadınların, Hem Erkeklerin Vazgeçilmezi: Lazer Epilasyon

İspanyol Heleniss Ice Touch lazer epilasyon cihazı istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmanın en hızlı ve sağlıklı yoludur ve %100 Avrupa standartlarına uygun olarak üretilmiştir. Yeni buz başlık sayesinde acısız, ağrısız ve konforlu uygulama sağlar, sınıfının en gelişmiş lazeriyle imkansızı başarmamızı sağlar. 3 farklı dalga boyu ile hem yüz, hem vücut kıllarının epilasyonunda etkilidir.

Medikal Estetik ve Cilt Bakım Programları ile Yaşınızı Siz Belirleyin!

BeautyMe Akmerkez’de önce profesyonel cilt analiziniz yapılır. Ardından cildinizin ihtiyaçları belirlenir ve size özel bir program oluşturulur. Medikal ve kimyasal cilt bakımları, Amerikan cilt bakımı, Anti-age cilt bakımları size özel olarak programlanmaktadır. Ayrıca medikal estetik alanlarında kullanılan Plazmapen, Aquapen, Dermapen uygulamaları da yine cildinizin ihtiyacına ve tercihinize göre programınıza ilave edilecektir.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları ile 7/24 Bakımlı Görünmeye Ne Dersiniz?

Q-switched Nd:YAG Lazer’in marifetleri BeautyMe Akmerkez’de… Limpio Q-Switch lazer; istenmeyen kalıcı dövmeler ve kalıcı makyajlar, çil, gebelik ve güneş lekelerinin silinmesinde, kırışıklıkların giderilmesinde, akne porların sıkılaştırılmasında etkili sonuçlar sağlar. Limpio Q-Switch lazer ile uygulanan Karbon Peeling, tamamen ağrısız ve anında sonuç alınan bir lazer uygulamasıdır. Uygulama sırasında cildi temizler. Özellikle yağlı cilt problemlerinde oldukça faydalıdır, genişlemiş gözenekleri sıkılaştırır, siyah nokta oluşumunu engeller, gözenekleri temizler ve kapatır. Çilleriniz, güneş ve gebelik lekeleriniz, cilt çatlaklarınız için kalıcı çözümler sunar. 

Beauty Me

Adres: Nispetiye Caddesi No:56 Akmerkez AVM 4. Kat No: 415 Beşiktaş/İstanbul

Telefon: 0212 282 10 20 - 0549 454 54 24 - 0549 675 15 12

Instagram: beauty_me_lounge

Web: www.beautyme.com.tr

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.