Zarafete Önem Verenlerin Adresi: Luxury Boutique Turkey

Geniş ürün yelpazesiyle sayısız kombin için Luxury Boutique Turkey sizleri bekliyor

06 Haziran 2020 Cumartesi 11:46
4268 Okunma
Zarafete Önem Verenlerin Adresi: Luxury Boutique Turkey

Açılışını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in yaptığı Luxury Boutique Turkey açıldığı günden beri geniş ürün yelpazesiyle oluşturabileceğiniz sayısız kombin ile sizlerle olmaya devam ediyor.

Ürün çeşitliliğini sürekli geliştiren ve güncelleyenLuxury Boutique Turkey yılın moda ürünlerini dünya markalarından özenle seçerek sizlere sunuyor.

Ayakkabı, çanta, giysi ve ev tekstili gibi birçok ihtiyacınızı tek bir çatı altında yanıt veren Luxury Butik Turkey'in kurucusu Çağla ÖZ "Luxury Boutique Turkey olarak zarafete önem veren kadınların çok özel ürünleri bir arada bulacakları ve tarzlarını en iyi yansıtacakları parçaları bir araya getirdik. 


Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç açılış kurdelesini keserken

Mağaza mağaza gezmeden tüm alışverişlerini buradan keyifle yapabilirler. " ifadelerini kullandı.

Luxury Boutique Turkey'de aradığınız ürünleri mağaza mağaza gezmeden, yorulmadan daha keyifli bir şekilde yapabilirsiniz.

Luxury Boutique Turkey

Adres: Maden Mahallesi Kuğu Sokak Skyline Plaza No: 11/A Sarıyer/İstanbul

Telefon: 0534 211 02 16

instagram: Luxury Boutique Turkey

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.