Yeni Ekonomi Kanalı Askon TV Yayın Hayatına Başladı!

ASKON TV 21 Şubat Perşembe Günü yayın hayatına Yurt içi ve Yurt dışından gelen üyelerin katılımıyla ulusal basın ve yerel basının yoğun ilgisiyle açılış kurdelesini kesti.

23 Şubat 2019 Cumartesi 11:24
1177 Okunma
Yeni Ekonomi Kanalı Askon TV Yayın Hayatına Başladı!

ASKON BAŞKANI ORHAN AYDIN’IN "Biz sadece üyelerden para toplayan bir kurum değiliz. Sizlere verdiğimiz sözü tutarak bu kanalı açtık. Sizlerin kendinizi özgürce ifade ederek Türk ekonomisini kalkındırmak için yaptığımız çalışmaları sanayinin dili olarak ifade edebileceğiniz bir platforma ev sahipliği yapacağız. Her meslek grubundan iş adamlarımızı hem kendilerini hem de işletmelerini doğru bir şekilde tanıtarak ticaretlerine katkıda bulunmak istiyoruz. Bütün etkinliklerimizi de artık kendi platformumuzdan duyuracağız" açıklamalarıyla açılış kurdelesinin kesti. 

Sonrasında Askon TV Canlı Yayın ile açılışını kutladı. Askon Başkanı Orhan Aydın canlı yayında Askon TV ile hedeflediklerini ve sorulan soruları yanıtladı.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24