Ümit Öner Siyasi Çalışmalara Etkin Başladı.

Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Olan Ümit Öner Sahalarda.

06 Mart 2024 Çarşamba 11:19
23717 Okunma
Ümit Öner Siyasi Çalışmalara Etkin Başladı.

Uzun yıllardır Göktürk bölgesinde yaşayan ve İş İnsanı olan Ümit Öner siyasete güzel bir başlangıç yaptı. Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in yeniden aday olması ve kendisinin de Ak Parti Meclis Üyesi adayı olması ile birlikte olumlu tepkiler aldı. 

Göktürk Dergisi, Gazete Göktürk, Anne Çocuk Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Gökid (Göktürk Kemerburgaz İş İnsanları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı olan Öner, bölgede bu zamana kadar oldukça aktif çalışmalara imza attı. Şimdilerde ise Eyüpsultan Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi adayı olmasıyla birlikte esnaf ziyaretlerine ve ev ziyaretleri ile oldukça yoğun bir tempoya girdi. 

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ile Göktürk ve Kemerburgaz bölgesinde yerinde doğru tespitler yapan Ümit Öner, yapılacak olan çalışmaları vatandaşlar ile paylaştı.

Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Ümit Öner; "Göktürk ve Kemerburgaz Bölgesinde bugüne kadar beraber olduğu dostlarının gösterdiği, ilgi alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim." dedi. 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 06.03.2024 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24