Pırlanta Kolyelerde Storks Koleksiyonu!

​​​​​​​Eşi benzeri bulunmayan güzellikte bir yakut kolye sunulsa hangi kadın hayır diyebilir ki? Tek tek ışıltı ile dizilmiş elmas parçaları ile yakut kolyeler sanki size hayatınızın en özel anını anlatıyormuş gibi durmuyorlar mı?

29 Temmuz 2020 Çarşamba 10:30
1068 Okunma
Pırlanta Kolyelerde Storks Koleksiyonu!

Eşi benzeri bulunmayan güzellikte bir yakut kolye sunulsa hangi kadın hayır diyebilir ki? Tek tek ışıltı ile dizilmiş elmas parçaları ile yakut kolyeler sanki size hayatınızın en özel anını anlatıyormuş gibi durmuyorlar mı? Evet, bizce de öyle. Yıllardır müşterilerimizi kaliteli ürün, uygun fiyat, güvenilir marka sloganıyla yola çıktığımız, hayallerindeki pırlanta ile bezeli o bileklik ve takılara ulaştırmaktan mutluluk duyuyoruz. Biz alanında öncü Storks Mücevher olarak her şeyden önce müşteri memnuniyetini önemsiyoruz. Mutlu müşteri her şey demektir. Eşinizi narin, beyaz bir kuğu zarafetine sürükleyen eşsiz yakut kolyenizi hemen bugün seçin.

Gerdanınızda Muhteşem Duracak Bir Parça İle Tanışın!

Storks marka mücevherler hayat arkadaşınıza hediye edebileceğiniz en güzel hediyelerden biridir. Bu sezona özel olarak hazırlanmış pırlanta kolyeler biricik sevgilinize çok yakışacak. Özellikle tektaş kolye ve tektaş küpe modellerinin tamamlayıcısı olarak görülen pırlanta tektaş kolyeler uygun fiyatlı seçenekleri ile sizleri bekliyor. Sezonumuzun en çok tercih edilen ürünü olan ve HRD özellikteki tektaş kolyemizin özelliklerine yer verelim.

0.15 Karatlık HRD Pırlanta Tektaş Kolyemiz 2.40 gramlık ağırlığı ve 18 ayar beyaz altın dış yüzeyi ile göz alıcı bir model. Keskin hatlı beyaz altın, yumuşak kesimli yuvarlak pırlanta ile buluşuyor. SI berraklık standardına uygun bu ürün diğer ürünlerimiz gibi 10 yıllık bakım garantisi ile birlikte beğenilerinize sunuluyor. %45 indirim fırsatıyla kaçırmamanız gereken bir model sizi online mağazamızda bekliyor.

Letafet ve Zarafet Bir Arada Karşınızda Storks Zümrüt Kolye!

Zümrüt kolyeler harika parıltıları ve geçmişi anımsatan muhteşem havaları ile karşı konulmaz modellerimizden biridir. Renk renk ve çeşit çit zümrüt kolye modellerimiz siz değerli müşterilerimiz için, en yetenekli ustaların elinden çıkmıştır. Kadınların güzelliğine güzellik, ışıltısına ışıltı katacak modellerimiz 10 yıl bakım garantisi de sunmaktadır. Muhteşem yakut kolyeler güvenli alışveriş, ücretsiz ve güvenli kargo seçenekleri ile sahiplerini bekliyor.

%50’ye varan indirimlerimizden hemen faydalanmak için acele edin! Üstelik havaleye %5’lik indirim sunan avantajlı fiyatlarımızdan yararlanmak için hemen online mağazamıza uğrayın!

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.