Ozon Terapi İle Yaşam Kalitenizi Arttırın; Mono Tıp Merkezi

Yakın bir döneme kadar ozon tedavisi için yurt dışı tercih ediliyordu ama Mono Tıp bu tedaviyi FDA onaylı cihazlarla en iyi şekilde Türk insanının ayağına getirdi.

06 Kasım 2020 Cuma 10:26
2945 Okunma
Ozon Terapi İle Yaşam Kalitenizi Arttırın; Mono Tıp Merkezi

Yakın bir döneme kadar ozon tedavisi için yurt dışı tercih ediliyordu ama Mono Tıp bu tedaviyi FDA onaylı cihazlarla en iyi şekilde Türk insanının ayağına getirdi.

Ozon tedavisi, belirli oranlarda ozon-oksijen karışımının dolaşıma veya vücut boşluklarına uygulanmasıdır. Vücudun direncini artıran ozon terapisi, bağışıklık sistemini uyararak hastalıkların tedavisinde kullanılır. 

ozon gazı, ciltten emilim yoluyla alındığı zaman hücrenin oksijenlenmesini arttırarak yaşlanmaya neden olan yapıların oluşmasını engeller.

Ameliyat sonrası halsizlik durumlarında, kireçlenmelerde, eklem ağrılarında, sporcularda performans artırmada ozon tedavisinden çok iyi sonuçlar elde ediliyor. Tüm bu faydalara ek olarak, şeker hastalarında meydana gelen açık yaraların kapatılmasında kullanılan ozon, açık yarası olmayanlar hastalarda doku tahribatını engellemek için uygulanabiliyor.

Astımlı hastaların da ozon tedavisinden sonra rahat nefes alıp aktif yaşamlarına kısa zamanda geri dönmeleri mümkün.

Ozon Tedavisinin Yararları; Kan dolaşımını hızlandırır, Bağışıklık sistemini güçlendirir, enfeksiyon hastalıklarına karşı direnci arttırır, tansiyonun düzelmesini sağlar, Kan ve Lenf sistemini temizler, Derinin üçüncü bir böbrek ya da ikinci akciğer sistemi gibi çalışmasını sağlar, temiz, yumuşak ve daha gençleşmiş bir cilt, esnekliğini arttırır,  Eklem ağrılarını ve kas rahatsızlıklarını iyileştirir, Hormon ve enzim üretimini normale döndürür, Beyin fonksiyonlarını ve hafızayı kuvvetlendirir, Depresyon ve sıkıntıyı ferahlatır, Stres hormonu olarak bilinen adrenalini okside ederek genel bir sakinlik sağlayarak depresyon kaynaklı gerginliği gidermeye yardımcı olur.

ozon tedavisinin iyi geldiği hastalıklar:

· Her türlü artroz

· Damar sertliği

· Alkole ve yağlanmaya bağlı karaciğer hastalıkları

· Beyinde, kol ve bacaklarda kan dolaşımı hastalıkları

· Taze felçlerde beyin, oksijen beslenmesinin sağlanması

· Kas ve eklem romatizması

· Kan yağlarının ve koesterolün düşürülmesi

· Ürik asit birikimi, gur hastalığı

· Geçirilmiş ağır hastalıkların ve kanserin iyileştirilme dönemleri

· Akne ve egzema gibi cilt hastalıkları

· Migren

· Dolaşım bozukluğuna bağlı cinsel yetersizlik

· Genel yorgunluk ve bitkinlik halleri

Mono Tıp Merkezi

Telefon: 0 850 241 13 03 - 0 212 322 29 09 - 0 542 571 29 07

Adres: Göktürk Merkez, Mono Binası, Açelya Sk. 2/A, 34077 Eyüp/İstanbul

Mail: [email protected]

İnstagram: monocerrahihastanesi

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 12.11.2020 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.