OXO İle Güvenlik Kaygılarınızı Geride Bırakın

Gün geçtikçe gelişen ve büyüyen şehirlerin güvenlik ihtiyacını geniş bir yelpazede karşılayan OXO Güvenlik, sizlerin ve sevdiklerinizin güvenliğini sağlamak adına geniş yaşam alanları sunuyor.

10 Aralık 2019 Salı 14:38
881 Okunma
OXO İle Güvenlik Kaygılarınızı Geride Bırakın

Yaşanılan mekanlarda konforu ve iş verimliliğini arttırmak, zaman kayıplarını engellemek ve takip olanakları sunmak amacıyla çeşitli faaliyetler gerçekleştiren OXO Güvenlik, biyokütle santralleri, termik santraller, endüstriyel yapılar, fabrikalar, alışveriş merkezleri, okullar, iş merkezleri, geniş yaşam alanları (site vb.) gibi bir çok noktada hizmet vermektedir.

 Dünyanın önde gelen markalarıyla güçlü partnerlik işbirlikleri bulunan nitelikli güvenlik şirketi, ürünlerinin bir kısmını ithal ettiği gibi kendi markasıyla ürün ve hizmet te sunmaktadır. Bu çerçevede Dünyada kullanılan yüksek teknoloji ürünlerini ülkemize ekonomik ve kaliteli bir biçimde sunabilmektedir.


OXO Güvenlik, % 100 Yerli sermayeli bir şirket olarak müşterilerine daima daha iyi, daha kaliteli ürün ve hizmetleri sağlayarak, satılan ürün, verilen hizmet ve satış sonrası destek politikalarıyla müşteri memnuniyetine odaklanmaktadır.


Uzman ekibi ve mühendislik bilgileri sayesinde Oxo Güvenlik Hizmetleri en basitten en komplike projelere kadar hayal ettiklerinizi gerçekleştirmek için siz değerli müşterilerin hizmetinde.

Bu özellikleri sayesinde Oxo Güvenlik Hizmetleri rakipleri arasındaki farkı açmıştır.

OXO Güvenlik Hizmetleri:
Telefon: 0850 888 0 696
GSM: 0530 841 0 696
Mail: [email protected]
Web: www.oxoguvenlik.com

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.12.2019 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.