Memleket Partisi Eyüpsultan İlçe Başkan Adayı Ali Yeditepe

Memleket Partisi 17 Şubat'ta Grand Haliç Restorantında aday açıklama toplantısı yapıldı. Partinin Genel Başkanı Muharrem İnce bütün adayları tek tek kendi açıkladı.

19 Şubat 2024 Pazartesi 13:44
22703 Okunma
Memleket Partisi Eyüpsultan İlçe Başkan Adayı Ali Yeditepe

İnce, partisinin 4 büyükşehir, 1 il, 58 ilçe olmak üzere 63 belediye başkan adayının isimlerini bir düzenlediği basın toplantısında kamuoyu ile paylaştı. Memleket Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayının, genel başkan yardımcısı ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Berk Hacıgüzeller olduğu açıklandı. 

Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı ise Ali Yeditepe oldu. Siyasette senelerdir yer alan Yeditepe, Eyüpsultan'da iyi bir potansiyel olacağının sinyalini verdi. 

ALİ YEDİTEPE KİMDİR?

Ali Yeditepe 1972 Sivas,Divriği’li 3 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. 1974 yılında Alibeyköy’e göç etmişlerdir. İlk ve ortaokulu Güzeltepe İlköğretim okulunda okumuş Lise eğitimini Alibeyköy Endüstri Lisesi’nde tamamlamıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Şuan Eyüpsultan’ın nadide mahallesi olan Odayeri Mahallesi’nde ikamet etmektedir. SHP’de siyasete başlamış olup Cumhuriyet Halk Partisi’nde devam etmiştir. 3 dönem üst üste Cumhuriyet Halk Partisi gençlik kolları başkanlığı görevinde bulunmuştur. Ayrıca sivil toplum örgütlerinde başlıca; 2 dönem Eyüpsultan ADD yönetim kurulunda görev almıştır. Halen üyesidir. Hali hazırda Memleket Partisi Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu üyesidir. İlçe kararı ile Eyüpsultan Belediye Başkan adaylığına oy çokluğu ile gösterilmiştir. Kendi tabiri ile “Ezberleri bozmaya ve üçüncü yolun en büyük neferi olmaya” talibi olmuştur.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.03.2024 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24