GÖKİD İftar Yemeğine Yoğun İlgi Oldu

Göktürk ve Kemerburgaz İş İnsanları Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğine yoğun ilgi oldu

24 Mayıs 2019 Cuma 14:51
2506 Okunma
GÖKİD İftar Yemeğine Yoğun İlgi Oldu

Göktürk ve Kemerburgaz İş İnsanları Derneği kuruluşundan kısa bir süre sonra yüzlerce üyeye ulaştı Göktürk ve Kemerburgaz İş İnsanları Derneği üyelerini, iş insanlarını, bölge esnafını, Göktürk ve Kemerburgaz Muhtarlarını ve STK başkanlarını iftar yemeğinde ağırladı. 

Gökid İftar

Mevlana Balık'ta gerçekleşen iftar yemeğine oldukça yoğun bir ilgi oldu.

Gökid İftar

GÖKİD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Öner yaptığı konuşmada: "Sayın Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Gürkan Yılmaz, Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Turgut Koçum, Göktürk Merkez Mahallesi Muhtarı Seval Kızılateş, Yönetim Kurulu üyelerimiz, ERGAB Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Sevim, Sevgili Basın Mensupları, saygıdeğer Kemerburgaz ve Göktürk İş İnsanları iftar yemeğimize hoş geldiniz.

Göktürk ve Kemerburgaz Bölgesi'nde 10 yıldır çeşitli sektörlerde gösterdikleri başarılı faaliyetler sonrası 8 arkadaş, dost, kardeş bir araya gelerek kurduğumuz bir dernek "Göktürk ve Kemerburgaz İş İnsanları Derneği". 

Gökid İftar

Sizlerin de müsaadesiyle konuşmamın geri kalanında bu güzel, bilinçli topluluğa dost olarak hitap etmek istiyorum.

Kıymetli dostlar, çok fazla vaktinizi almadan derneğimiz hakkında, derneğimizin hikayesi hakkında, derneğimizin hayalleri hakkında sizleri bilgilendirmek isterim.

Bizler Göktürk ve Kemerburgaz'da yıllardır farklı sektörlerde iş yapan, iş yapmaya devam eden insanlarız. Ancak yaptığımız ve yapacağımız işlerin büyüklüğü biliyoruz ki ticari değildir. Göktürk ve Kemerburgaz Aşktır. Göktürk ve Kemerburgaz'da yaşamak aşkın ta kendisidir.

Derneğimizde yapacağımız, inanıyorum ki sizlerin destekleri ile yapacağımız tüm faaliyetler bu bilinçle oluşturulmuştur. Yani aşk ile...

Derrneğimiz, bölgemizin hak ettiği değeri alabilmesi için bize göre, İstanbuk'un göz bebeği olan Göktürk ve Kemerburgaz'ın tanıtılması, yapılan işlerin geliştirilmesi, buradaki diğer kıymetlerin de anlaşılması için faaliyetler gösterecektri.

Gökid İftar

Şöyle ki, şu an masalarınızda bulunan amaçlarımızın birkaçı olan Göktürk ve Kemerburgaz'da sosyal sorumluluk bilincinin  oluşturulması, bölgemiz ve bölgemiz dışındaki iş fırsatlarının önceden görülüp, sizlerle paylaşılması bu anlamda iş geliştirilmesi için gerekli eğitimlerin verilmesi bir sivil toplum kuruluşu olarak Göktürk ve Kemerburgaz'da yeni iş fırsatları doğması halinde bu işlerden öncelikli olarak bizlerin yani siz güzel dostlarımızın haberdar olmasını sağlamaktır.

Sevgili dostlar, konuşmamın başında sizlere söz verdiğim gibi fazla vaktinizi almak istemiyorum. İnanın çok heyecanlıyım, çok heyecanlıyız.

Çok şey yapmak istiyoruz ve bunları sizlere teker teker, göz göze anlatmak istiyoruz.

Birkez daha herbirinize hoşgeldiniz diyor, hayırlı iftarlar diliyoruz" ifadelerine yer verdi. GÖKİD Başkan Vekili Serkan Tatlıcı yaptığı konuşmada gerçekleştirdikleri iftar yemeğinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Gökid İftar

GÖKİD (Göktürk - Kemerburgaz İş İnsanları Derneği) üye alımlarımız başlamıştır. Üye olmak için

Tel: 0212 322 85 55
     0542 249 22 42
Mail: [email protected] 

üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Adres: İstanbul Cad. 2.Kartal Sok. G1 Konutları B Blok Kat 2 Ofis 7 Göktürk-Eyüpsultan/İstanbul 

Web Sitesi: www.gokiddernek.com

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.06.2019 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.