EVLİLİK ALGIMIZ BİRBİRİMİZİ YAŞAMAK - Özge Özder & Sinan Güleryüz Röportajı

Özge Özder - Sinan Güleryüz Röportajı

26 Ekim 2020 Pazartesi 00:00
1342 Okunma
EVLİLİK ALGIMIZ BİRBİRİMİZİ YAŞAMAK - Özge Özder & Sinan Güleryüz Röportajı

Ünlü çift Özge Özder ve Sinan Güleryüz ile "Gidersen Eğer" şarkıları, müzik piyasasından oyunculuğa dair gerçekleştirdiğimiz röportajımız sizlerle

Özge Hanımla birlikte ‘Senle Ben’ düeti inanılmaz beğenildi ve milyonlar izledi, paylaşımlar yaptı. Yeni Düet ‘Gidersen Eğer’ de bir o kadar yeni çıkmasına rağmen yoğun ilgi görüyor. Sizce bunun sebebi nedir?

Sanıyorum her şeyden önce samimiyet var. Özge’yle yaptığımız her şey o kadar doğal ve içten oluyor ki, bu izleyici tarafından görülüyor ve sahiplenilmeye başlanıyor. Müzikte her zaman dikkat edilen bir husus var, oda izleyici veya dinleyiciye ne kadar hitap ettiği. İnsanlar bu şarkılardan nasıl kendi hikayelerine pay çıkardığı, kendini şarkının içinde nasıl kaybettiği, bunların hepsi çok önemli ve sanıyorum bizim yaptığımız şarkılarda herkes kendini hikayenin tam ortasında buluyor. Gidersen Eğer şarkısı bir o kadar samimi ve gerçek. Bugüne kadar söylerken en çok zorlandığım şarkı oldu. Bunun en büyük etkisi tabii ki şarkıyı Özge’nin yazmış olmasıdır. Düşünsenize düet yapacaksınız, hem de hayat arkadaşınızla ve biliyorsunuz ki okuyacağınız parça onun size olan hisleri. Bence bu tarifsiz bir anlatım. 

Sinan Bey ‘Aşk Sensiz de Gülüyor’ şarkınız da iyi bir single çalışması, nasıl geri dönüşler aldınız?

Aslında bu dönem zor bir dönem olduğu için müthiş beklentilerle yapmadık o şarkıyı, çünkü bu kadar moral bozukluğu varken pandemiden ötürü hareketli kıpır kıpır bir şarkı yapmak biraz riskliydi açıkçası. İnsanlar daha duygusal şarkılara yöneliyor genelde bu dönemlerde. Gerçi çevremdeki birçok arkadaşımda “Bu dönemde çıkartmak iyidir herkesin morale ihtiyacı var.” diyerek beni oldukça motive ettiler. Ben yaptığım her şarkıyı, her yeni eseri beğenerek sunuyorum dinleyici ve izleyici karşısına. Bir dönem izlenmelere çok takılırdım ve üzülürdüm. Zaman geçtikçe amaç sayıyı...

Röportajın devamını okuman için: Turkcell Dergilik Uygulamasına ulaşmak için buraya tıklayın

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.