EMEL BİLENOĞLU MUHTARLARLA BULUŞTU

İYİ parti Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Emel Bilenoğlu, seçim çalışmalarına başladı.

26 Ocak 2024 Cuma 16:43
34273 Okunma
EMEL BİLENOĞLU MUHTARLARLA BULUŞTU

24 Ocak günü yerel basın temsilcileriyle bir araya gelerek seçim startını veren Bilenoğlu, Eyüpsultan Mahalle muhtarlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Eyüpsultan Mihmandar restoranda düzenlenen yemeğe, Rami Yeni Mahalle Muhtarı İrfan Önder, Rami Cuma Mahalle Muhtarı Gürol Birkardeşler, İslambey Mahalle Muhtarı Orhan Adak, Düğmeciler Mahalle Muhtarı Süleyman Özcan, Topçular Mahalle Muhtarı Remzi Tükenmez, Defterdar Mahalle Muhtarı Hamit Karaali, Silahtarağa Mahalle Muhtarı Erdem Akgün, Sakarya Mahalle Muhtarı Nuh Yaman, Esentepe Mahalle Muhtarı Engin Demirbaş, Alibeyköy Mahalle Muhtarı Firdevs Kuş, Karadolap Mahalle Muhtarı Filiz Karaçelik, Emniyettepe Mahalle Muhtarı Mustafa Erbaş, Güzeltepe Mahalle Muhtarı Ulaş Fidan, Akşemsettin Mahalle Muhtar azası Sayit Doğanyılmaz, Çırçır Mahalle Muhtarı Mustafa Çebi, Mimarsinan Mahalle Muhtarı Turgut Koçum, Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Gürkan Yılmaz, Pirinççi Mahalle Muhtarı Ali Yazıcı, İhsaniye Mahalle Muhtarı Tahsin Kurtaran ve Merkez Mahalle Muhtarı Hüseyin Bilek katılım sağladı.

BUĞRA KAVUNCU MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ.

İYİ Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu’nun muhtarlar buluşmasına İyi Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu’da katılım sağladı.

Buğra Kavuncu, Eyüpsultan halkının beğenip takdir ettiği Emel Bilenoğlu’nun 31 Mart yerel seçimlerinde başarılı çıkacağından hiç birimizin bir endişesi yoktur dedi.

Muhtarlar buluşmasına ev sahipliği yapan Emel Bilenoğlu, “biz bugün veya seçim sathına girdiğimizde değil son 5 yıldır değerli mahalle muhtarlarımızla görüşüyoruz. Eyüpsultan’lı komşularımızın hizmet ve bürokrasi ayağında ilk iletişime girdikleri kurumlar mahalle muhtarlarımızdır. Mahalle muhtarları ile doğru ve sağlıklı bir iletişim kuramayan bir belediye başkanı ilçesinin gerçeğinden habersiz biri olarak kalır. Bu gerçeği bilen biri olarak siz değerli muhtarlarımızla 5 yıl önce kurmuş olduğumuz bağı koparmak bir yana her gün daha da sıkı bir hale getirdik. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Eyüpsultan’ın belediye başkanı olarak da muhtarlarımız ile daha koordineli bir çalışma yapacağımızı söyleyebilirim” dedi.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24