Deniz Köken, 3. Bölge İşadamlarıyla Buluştu

AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Alibeyköy Mahallesinde 3. Bölge işadamları ile düzenlenen kahvaltı programında buluştu. Yeni dönemde planlanan projeler hakkında ipuçları veren Köken, soruları da yanıtladı.

16 Ocak 2019 Çarşamba 14:25
631 Okunma
Deniz Köken, 3. Bölge İşadamlarıyla Buluştu

AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Alibeyköy Mahallesinde 3. Bölge işadamları ile düzenlenen kahvaltı programında buluştu. Yeni dönemde planlanan projeler hakkında ipuçları veren Köken, soruları da yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Adalet ve Kalkınma Partisi Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Deniz Köken, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçim öncesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Alibeyköy Mahallesinde 3. Bölge işadamları ile düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Kahvaltı programına, AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, 31 Mart sonrası planlanan projeler ve ilçe sorunları hakkında açıklamalarda bulunarak bilgi alışverişinde bulundu.

Köken, programa katılan esnaf ve iş adamlarının sorularını da yanıtladı.

“25 SENELİK BİLGİ BİRİKİMİNİ EYÜPSULTAN'A AKTARACAK”

Düzenlenen kahvaltı programında konuşan AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, “Adayımız Deniz Köken’in  derin tecrübeleri vardır. Bilgi ve birikimiyle Eyüpsultan'a çok şeyler katacağını söyleyebilirim. Antalya, Erzurum ve Gaziantep gibi büyükşehirlerde genel sekreterlik gibi çok önemli görevleri ifa etti. Şimdi de bu bilgi birikimlerini Eyüpsultanımıza aktaracak. Bizim başkan adayımız zaten yerel belediyecilik geçmişinde 25 yılda yüzlerce projeyi hayata geçirdi. Artık o projeleri sadece alacak ve sahada tatbik edecek.” dedi.

DENİZ KÖKEN: “ESAS SORUN EĞİTİM”

Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken ise, programa katılan herkese teşekkür etti. Uzun bir süre Eyüpsultan ilçesinden uzak kaldığını ancak üç bölgedeki önemli şehirlerde göreve devam ettiğini belirten Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, “Biz şehir ve şehre dair neler yapabiliriz, neler olursa şehirdeki insanlar mutlu olur Yerel Seçim öncesi daha çok bunları konuşacağız” diye konuştu.

Adaylık öncesi ilçedeki genel sorunlarla ilgili küçük anketler yaptırdığını söyleyen Deniz Köken, şunları söyledi: “Anket sonucunda ilk sorun olarak otopark ve trafik çıkıyor. İkinci sorun olarak güvenlikle ilgili sorunları tespit ettik. Bunların sonrasında eğitim sorunu geliyor. Eğitimi halledersek bu sorunların biteceğini düşünüyorum.

Sorunlarımızı burada yaşayan insanlarla istişare ederek çözmemiz gerekiyor. ‘Ben yaptım oldu’larla bu sorunları çözemeyiz. Ben ortak aklın öne çıkmasından yanayım. Ortak aklın ne olduğunu Gaziantep'te çok net gördüm. Herhangi bir konuda bütün katmanlar bir araya gelebiliyor ve istediğimiz yöne gidebiliyoruz.”

“ORTAK BİR YÖNETİM MODELİ ORTAYA KOYMAMIZ GEREKİYOR”

Yerel belediyecilikte alınan kararların geri dönüşü olmadığını belirten başkan adayı Deniz Köken, “Belediyecilikte aldığımız kararlar kolay kolay değişmiyor. Örneğin bir yolun uzunluğunu yirmi metre kararı aldıysak bunun değişmesi mümkün olmuyor. O yüzden aldığımız kararları ince eleyip sık dokumamız lazım ki bir daha 'bunu da yanlış yapmışlar' demeyelim. Koskoca Alibeyköy küçücük bir delikten geçmeye çalışıyor. Zamanında doğru kararlar verilmiş olsaydı Alibeyköy'deki yolun ortasından tramvay geçmiş olacaktı. O yüzden bu şehri daha rahat ve daha huzurlu yapmamız lazım, ortak bir yönetim modeli ortaya koymamız gerekiyor” dedi.

“KONUNUN UZMANLARIYLA BERABER ÇALIŞACAĞIZ”

Belediyenin hayata geçireceği her proje öncesinde konunun uzmanlarıyla istişare edileceğini belirten Deniz Köken sözlerini şöyle sürdürdü:  “Yaşanabilir sokak, yaşanabilir mahalle ve yaşanabilir ilçe konseptini doğru düşünüp doğru analiz etmemiz lazım. Bu işin dünyada uzmanı kimse, üniversiteler aracılığıyla mini çalıştaylar düzenleyerek bu konuları tartışacağız. Kalabalıklara konuşup gitmek olmayacak. Ve herkesin fikrini yüz yüze alacağız. Bu dönemle birlikte kalkınalım, ama toplu kalkınma olsun. Herkesin ortak toplu kanaati olsun.”

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24