BUĞRA KAVUNCU İLE EMEL BİLENOĞLU EYÜPSULTAN’DA ESNAFLARI ZİYARET ETTİLER

10 Şubat 2024 Cumartesi 12:26
5732 Okunma
BUĞRA KAVUNCU İLE EMEL BİLENOĞLU  EYÜPSULTAN’DA ESNAFLARI ZİYARET ETTİLER

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu Cuma namazını Eyüpsultan’da kıldı. Kavuncu’yu namaz çıkışı İYİ Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel BİLENOĞLU, İlçe başkanı İbrahim YILDIRIM ve İlçe Yöneticileri karşıladı.

EYÜPSULTAN ESNAFLARINI GEZDİLER;

Genel İdare Kurulu Üyesi Bilal Uzun, İl Başkanı Yücel Coşkun, ile Fahri Korutürk Caddesi’ndeki esnaf gezilerinin ardından, Eyüpsultan’un Hafızası olan Metin Türkmenoğlu Fotoğraf Müzesi’ni ziyaret ettiler. Rahmetli Metin Türkmenoğlu’nun  meslek hayatı boyunca çektiği önemli fotoğrafları, kariyerinin başından sonuna kadar kullandığı koleksiyon niteliğindeki ekipmanları, oğlu Şener Türkmenoğlu rehberliğinde incelemelerinin ardından  İstanbul Mobilyacılar Çarşısı MODESA’yı ziyaret ettiler;

Ardından Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Eyüp Şubesi Alibeyköy Cem Evi ve Kültür Merkezi’nde  Hüseyin Güzelgül’ün misafiri olduktan sonra, Eyüpsultan Müteahhitler Birliği EMUDER’i ziyaret ettiler.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 10.02.2024 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24