Bu hafta Göktürk’te yeni bir mekan açılıyor ; Ali Rıza Bar&Seafood

Ali Rıza Bar&Seafood. Bünyesinde bulunan İnşaat, gıda,kozmetik başta olmak üzere farklı  sektörlerde faaliyet gösteren Köseoğlu Grup’un yeni markası  Ali Rıza hizmete başladı.

13 Ekim 2020 Salı 10:16
2941 Okunma
Bu hafta Göktürk’te yeni bir mekan açılıyor ;  Ali Rıza Bar&Seafood

Bu hafta Göktürk’te yeni bir mekan açılıyor ;

Ali Rıza Bar&Seafood. Bünyesinde bulunan İnşaat, gıda,kozmetik başta olmak üzere farklı  sektörlerde faaliyet gösteren Köseoğlu Grup’un yeni markası  Ali Rıza hizmete başladı.

Hem bar hem de restoran bölümü ile ön plana çıkan Ali Rıza ‘nın kalbine tam ortasına konumlandırılmış barında keyifli zamanlar geçirebilir ;

Ayrıca özenle hazırlanmış signature cocktailleri ve alkollü alkolsüz tüm içeceklerinden deneyimleyebilirsiniz.


Dirty fries, taco , samosa ve popcorn karides gibi lezzetleri tadabilirsiniz.

Restoran bölümünde ise şarabınızı yudumlarken İskandinav soslu somon ızgara , deniz mahsulleri orzo ,avokadolu jumbo karides ve possion fruit dana karpaccio gibi çoğunluğu deniz mahsulü içeriklerden oluşan , her çeşit damak tadına uygun mutfağından yemekleri de tadabilirsiniz.

Ayrıca Ali Rıza ‘da ; tüm lig maçları ile beraber diğer çeşitli spor müsabakalarını takip edebilir belirli günlerde dj performans eşliğinde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Ali Rıza bar&seafood yeni favoriniz olmaya hazır .

Ali Rıza Bar & Seafood

Adres:  Göktürk Merkez Mah. İstanbul Cad. 1. Begonya Sok.   No : 28  Göktürk/ İstanbul

İletişim: 0532 281 58 26- 0 (212) 322 04 62

İnstagram: alirizabarseafood

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 19.10.2020 10:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.