33 Yıllık Moda Devi: Hanna’s

1986 yılında kurulan, kadın giyim, erkek giyim ve çocuk giyim üretimi gerçekleştiren Darsateks; kaliteye gösterdiği önem ve profesyonel ekibi ile dünya markalarının dikkatini çekiyor.

13 Aralık 2019 Cuma 13:16
1035 Okunma
33 Yıllık Moda Devi: Hanna’s

Birçok tanınmış global markanın üretimlerini de gerçekleştiren Hanna's; Kağıthane'deki fabrikasında ürün geliştirme, kesimhane, dikimhane, kalite kontrol, ütü-paket ve diğer idari departmanlarda 500'ü aşkın personeliyle 8000 m2 kapalı alanda hizmet veriyor.


Hanna's markası yurtdışında gösterdiği başarıyı, Ekim 2017 tarihinden itibaren yurtiçinde de göstermek ve müşterilerine kaliteli ürünleri ulaşılabilir fiyatlar ile sunmak amacıyla online satış kanalını devreye sokmuş bulunuyor.


Hanna's; Dünya trendlerini takip eden, kalite ve şıklığa önem veren, hayatına gösterdiği önemi giyimine de gösteren değerli müşterileri için beklentilerini karşılayabilecek özel tasarımları, sitesinde güncel olarak bulunduruyor.

İletişim:

Adres: Merkez Mah. Kemerburgaz Cad. Sarmaşık Sok. 34406 Kağıthane / İSTANBUL

Telefon: 0212 295 70 50

Mail: [email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 30.12.2019 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.