Yılın En Başarılı Röportaj Ödülü Eylül Ayça Karakuş'a verildi

11 Mart 2024 Pazartesi 12:40
2259 Okunma
Yılın En Başarılı Röportaj Ödülü Eylül Ayça Karakuş'a verildi

Cihat DÜNDAR’ın organizatörlüğünde, Bursa Ördekli Kültür Merkezi’nde görkemli bir törenle gerçekleşen Altın Meslek ve Kariyer Ödülleri sahiplerini buldu.

Eğlenceli geçen tanışma ve kokteyl sonrasında başlayan ödül töreni Cihat DÜNDAR’ın açılış konuşmasının ardından devam etti. Alanında gösterdiği başarı ile adından söz ettiren isimler, Özlem Acar’ın muhteşem sunumuyla ödüllerini aldı.

Farklı alanların başarılı isimlerinin ödüllendirildiği gecede birbirinden başarılı isimlerin konuk olduğu gecede yazar Eylül Ayça Karakuş’ da ödüle layık görüldü.

YILIN EN BAŞARILI RÖPORTAJI -İKBALE

Göktürk Dergisi’nde “Çocuk Olamadan Anne Olmak” röportajı ile dikkatleri üzerine çeken, Eylül Ayça Karakuş “Yılın En Başarılı Röportajı- İkbale” ödülüne layık görüldü.

Erken yaşta evlendirilen kız çocuklarının hayat hikayelerini konu alan, Recep Yiğit’in yazmış olduğu İKBALE kitabının röportajını yapan yazar Eylül Ayça Karakuş röportajıyla ses getirdi.

Ödül töreni gecesine Göktürk Dergisi imtiyaz sahibi Ümit Öner’ile birlikte katılan Eylül Ayça Karakuş ödülü aldıktan sonra konuşmasında duygularını şu sözlerle ifade etti:

FARKINDALIK YARATABİLİYORSAM NE MUTLU BANA

"Cihat Dündar imzasıyla bu akşam ,2. Altın Meslek ve Kariyer Ödül Töreni gecesinde sizlerle olmaktan şeref duyuyorum. Uzun yıllardır Göktürk Dergisi yazarı ve editörü olarak toplumsal mesaj içerikli birçok köşe yazısı ve röportajlarımla Göktürk Dergisi aracılığıyla okuyucularımla buluştum. Biz yazarların en büyük önceliği yazılarım ve haberlerimizle topluma ışık tutmaktır. Eğer bu konuda bir nebze olsun hayata dokunabiliyorsam, farkındalık yaratabiliyorsam ne mutlu bana...

İkbale kitabıyla Yılın En Başarılı Röportajı ödülüyle bu anlamlı ödülü almaktan çok mutluyum. Sesimizin duyulmuş olması, yapmış olduğumuz haberlerin ses getirmesi benim için büyük bir onur...

Türkiye’nin en büyük kanayan yaralarından biri olan erken yaşta evlendirilen kız çocuklarımızı görmezden gelemeyiz. Onların hayatlarını yok sayamayız. Bu anlamda hepimizin o kız çocuklarına sorumlulukları var. Recep Yiğit’in kaleme aldığı İKBALE kitabını okurken bir kadın olarak çok duygulanmıştım. Okuduğum kitabın daha çok kişiye ulaşması için; kitabın değerli yazarı Recep Yiğit ile bir araya gelerek Göktürk Dergisi’nde “Çocuk Olamadan Anne Olmak” röportajını yaptım. Ve şimdi görüyorum ki yapmış olduğumuz işler gerçekten amacına ulaşıyor. Çocuklarımızın, gençlerimizin eğitim ve öğretimlerine önem vermemiz gerektiğini her platformda dile getiriyorum. Bu konuda emeğimizi gören Cihat Dündar’ a ve ekibine çok teşekkür ediyorum."

Yılın En Başarılı Ulusal Dergisi “Göktürk Dergisi” Ödülü, Ümit Öner’ e takdim edilirken, yazar Eylül Ayça Karakuş ile birlikte Göktürk Dergisi çifte ödülle geceye damgasını vurdu.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 11.03.2024 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24