''TUANA TEZSAY'' MAKYAJLA İSTEDİĞİ KİŞİYE DÖNÜŞÜYOR!

MAKYAJ VİDEOLARI İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ!

15 Haziran 2020 Pazartesi 10:27
1754 Okunma
''TUANA TEZSAY'' MAKYAJLA İSTEDİĞİ KİŞİYE DÖNÜŞÜYOR!

MAKYAJ VİDEOLARI İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ!
 
Dikkat çekici ve şaşırtıcı makyaj videoları ile sosyal medyada fenomen haline gelen ''Tuana Tezsay''ın videoları milyonlarca beğeni alarak izlenmeye devam ediyor.
Yaptığı makyajlar ile Tiktok ve İnstagram mecralarında fenomen haline gelen ''Tuana Tezsay'' Wediacorp işbirliği ile Youtube kanalında makyaj videolarını yayınlamaya başladı.


 
Çektiği videolarda esprili halleriyle ve samimi tavırlarıyla da dikkat çeken ''Tuana Tezsay'' sosyal medyada; Adile Naşit, Marilyn Monroe, Kim Kardashian, Selin Ciğerci, Murat Övüç, Mahsun Kırmızıgül, Gülse Birsel, Amy Winehouse, Michael Jackson, Türkan Şoray gibi isimlerin birebir makyajlarını kendisine uyarlayarak yeteneğiyle izleyenleri şaşırttı.

Ünlü isimlerin görselleri üzerinden kendisine yaptığı makyajları üstün yeteneğiyle neredeyse birebir ortaya çıkaran ''Tuana Tezsay'' çok yakında tüm platformlarda adından sıklıkla söz ettirecek.



Ünlü isimler tarafından da tebrik ve beğeni yağmuruna tutulan ''Tuana Tezsay'' kendi YouTube kanalında büyüleyici makyaj videolarını yayınlamaya devam edecek.
 
Tuana Tezsay Videosu İçin =>> Tuana Tezsay

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24