-Sahnelerin Yeni Jönü-

Sinan Güleryüz 'ün ilk profesyonel çalışması olan "Deli Yar " adlı cover şarkısı heyecan yarattı. 

23 Temmuz 2018 Pazartesi 15:25
773 Okunma
-Sahnelerin Yeni Jönü-

Sinan Güleryüz 'ün ilk profesyonel çalışması olan "Deli Yar " adlı cover şarkısı heyecan yarattı. 

Daha önceleri medyada müzik çalışmaları ve hayvanlar yararına verdiği konserler ile tanınan Milli Sporcu Sinan Güleryüz " Deli Yar " şarkısı ile dinleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Sinan Güleryüz 'ün klip çekiminde ödüllü oyuncu ve evlenmekte olduğu nişanlısı Özge Özder 'in yanı sıra Begüm Birgören, Burak Aslan, Alara Bozbey, Mert Yavuzcan gibi bir çok ünlü oyuncularda yer aldı. 

Son yıllarda ki müzik çalışmalarına Sezen Aksu'ya ait olan stüdyo Lonca'da devam eden Sinan Güleryüz 'ün ilk şarkısı " Deli Yar " bir Bora Öztoprak şarkısı. Yeniden coverlanan şarkının aranjörü ise Eser Taşkıran. 

Doksanlar müziğini yeniden yaşatmayı amaçladığını söyleyen Sinan Güleryüz, uzun zaman hazırlandığı şarkısına çok güvendiğini ve kısa süre sonra Özge Özder ile yapacağı evliliğinede kariyerinede bu şarkının uğur getireceğini inandığını söyledi. 

Birçok ünlü ismin yer aldığı ve ödüllü yönetmen Deniz Bilol 'un klibini çektiği "Deli Yar" tam bir festival havasında olup, hareketli doksanlar tarzıyla şimdiden yaza imzasını atacak gibi duruyor...

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 23.07.2018 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24