MİCHAELA ASTRO İDDİA ETTİ: MERVE MERMER TÜRKİYE'NİN PARİS HİLTON'U OLACAK

Yıldız haritasına baktığı Merve Mermer’in magazin dünyasında büyük başarılara imza atacağını ve Türkiye'nin Paris Hilton'u olacağını dile getirdi.

09 Şubat 2024 Cuma 10:53
2639 Okunma
MİCHAELA ASTRO İDDİA ETTİ: MERVE MERMER TÜRKİYE'NİN PARİS HİLTON'U OLACAK

Şöhretini Astrolog olarak ülke sınırları dışına taşıyan Michaela Astro, yaptığı öngörülerle tüm dikkatleri üzerine çekerken her iddiasında haklı çıktı. Cemiyet ve iş dünyasından danışanlarına hizmet vermeye devam eden Michaela Astro, iş ve cemiyet hayatının ünlü ismi Milli Rallicimiz Merve Mermer için öyle bir öngörüde bulundu ki şaşkınlık yarattı.

Yıldız haritasına baktığı Merve Mermer’in iş dünyasında yapacağı her işte zirve olacağını ifade ederken magazin dünyasında da büyük başarılara imza atacağını ve Türkiye'nin Paris Hilton'u olacağını dile getirdi. Merve Mermer’in şöhretinin uluslararası boyuta ulaşacağını da sözlerine ekleyen Michaela Astro. Son dönem cemiyet hayatında yıldızı bu kadar parlak kimse görmedim vurgusunu yaptı.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 09.02.2024 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24