Huzurlarınızda Kralın Kızı, Frekanslarımızı Kralın Kızına Ayarlıyoruz

Müzik piyasasında, “Kim Mutlu Söyle”, “Gitsin Yolla”, “Bir Gülsen Yeter” isimli şarkılarda düet ve feat yapan Müge Ökten, yine yepyeni ve iddialı “feat” bir şarkıyla gündeme hızlı bir giriş yaptı.

23 Ağustos 2019 Cuma 18:17
818 Okunma
Huzurlarınızda Kralın Kızı, Frekanslarımızı Kralın Kızına Ayarlıyoruz

Müzik piyasasında, “Kim Mutlu Söyle”, “Gitsin Yolla”, “Bir Gülsen Yeter” isimli şarkılarda düet ve feat yapan Müge Ökten, yine yepyeni ve iddialı “feat” bir şarkıyla gündeme hızlı bir giriş yaptı. Ökten’e rap müziği dünyasından Depro eşlik ediyor.

Müziğe TRT ile başlayan ve çocuk yaştan beri müzik eğitimi içinde olan, kendine ait söz ve besteleri de bulunan konservatuarlı yorumcu, Türkiye’de özel kanallardaki yarışmalarda ve eğitim ağırlıklı diğer müzik yarışmalarında birden fazla dereceye sahip. Aynı zaman müzik öğretmeni ve çozuklarla iç içe olan ÖKTEN, yeni nesli ve dünya müziklerini yakından takip edebilme fırsatını, bu sefer de Pop müzik ve Rap müziği harmanlayarak değerlendirip bizlere sunuyor.

Aranjörlüğünü ve müziğini Gökhan Doğanay Pars’ın yaptığı, DMC Müzik etiketiyle çıkan feat şarkının video klibi Enes Bilal Taşçı’ya ait. Şarkının sözlerini ise yine projenin müzik yönetmeni olan Doğanay Pars ve Depro paylaşmakta. Şarkının yaratacağı bomba etkiyle sizleri başbaşa bırakıyoruz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 23.08.2019 20:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24