GÜLGÖKÇE KORKMAZ  "VAR YA DA YOK"  İLE MÜZİK DÜNYASINA DAHİL OLDU...

21 Mart 2019 Perşembe 15:15
4790 Okunma
GÜLGÖKÇE KORKMAZ  "VAR YA DA YOK"  İLE MÜZİK DÜNYASINA DAHİL OLDU...

     Sevilen Oyuncu , Türkiye' nin nadir kadın stand upcılarından İzmirli Güzel Gülgökçe Korkmaz geçtiğimiz günlerde "VAR YA DA YOK " adlı şarkısını DMC etiketiyle  müzik severlerin beğenisine sundu.  Daha önceden Önemli Devlet Sanatçılarından  Oyunculuk ve tiyatro eğitimlerinin yanı sıra şan ve ses eğitimleri almış olan Korkmaz,  yaklaşık 9 aydır yeni şarkısının seçimlerine , stüdyo okumalarına hazırlanıyordu.  Aynı zamanda klibin Sanat Yönetmenliğini üstlenen Gülgökçe şu sıralar repertuvar hazırlıkları yapıyor. 

Gülgökçe Kormaz

En büyük hayali; Sözü müziği kendisine ait olan bestelerini milyonlara duyurabilmek ..." olduğunu söyledi.

Gülgökçe Korkmaz

Yavaş yavaş Radyolarda yerini almaya başlayan Var Ya Da Yok şarkısı  pop soundlu,  türk hafif batı müziği olmakla beraber 90ların pop şarkılarını anımsatıyor.  Stand up gösterilerinde canlı şarkılar söyleyip,  espriler yapan Korkmaz,   " Müzik evrenseldir.  İnsanlar için anlattığınız şeyden önce ne hissettirdiğiniz önemlidir. Hicbir zaman Ajans Oyuncusu olmadım.  Hissettiğim karakteri oynamaya özen gösterdim. Zaten Milli Eğitim Bakanlığının Oyunculuk Yetenek Sınavlarına beni hazırlayan ve derece almamı sağlayan şey; Müzik oldu." şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Gülgökçe Korkmaz

Canlı sahne performansı yapacağını vurgulayan Korkmaz, "Anlaşma yapacağım mekan ve 'ya eğlence yerleri playback tercih ederlerse, o zaten en kolayı olur ,ama şuan benim için zor olanı yapabilmek .Ve balon köpüğü gibi yıldızı birden parlayıp, sönen insanlardan olmak istemiyorum. Uzun yıldır bu sektördeyim sağlam emin adımlarla gitmek ve hergeçen gün kendimi geliştirmek benim için çok önemli . Müzik dünyasında kalıcı olmak istiyorum." şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 21.03.2019 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24