GÖKHAN PARS İSYANINI MÜZİĞİ İLE DİLE GETİRDİ

"Yalan Dünya" şarkısıyla bütün dijital platformlarda yerini alan Pars, son dönemlerde yaşadığı duygularını şarkısına döktü.

04 Mart 2020 Çarşamba 17:21
1106 Okunma
GÖKHAN PARS İSYANINI MÜZİĞİ İLE DİLE GETİRDİ

"Yalan Dünya" şarkısıyla bütün dijital platformlarda yerini alan Pars, son dönemlerde yaşadığı duygularını şarkısına döktü. Gökhan Pars, söz, müziği ve aranjesi kendisine ait olan "Yalan Dünya" şarkısıyla Vocal Records etiketiyle müzik piyasasında yerini aldı. Daha önce, "Aman, Siyah Uçurtma, Eyvallah, Neler Olacak" gibi şarkılarıyla adından bahsettirmeyi başarmıştı.

Yıldız Tilbe, Hakan Altun, Doğuş, Müge Ökten ve daha bir çok bilinen solist ve müzisyenle, söz, müzik, beste ve aranje çalışmaları yapan Pars'ın şarkısı yükselişte.

Gökhan Pars'ın en çok dikkat çeken özelliklerinden birisi dün ölüm yıldönümünü kutladığımız usta yorumcu Müslüm Gürses ile sesinin çok benzemesi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24