AZERBAYCAN’DA CANAN NEZİROVA İLE NİSAN FİLMİNE HAVALI GALA

Yalçın Çoban ve Metin Yücel’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda başarılı isim İbrahim Bülbül’ün oturduğu “Nisan” isimli sinema filmi Azerbaycan’da yaptığı gala ile büyük sükse yaptı.

22 Mart 2024 Cuma 14:24
16826 Okunma
AZERBAYCAN’DA CANAN NEZİROVA İLE NİSAN FİLMİNE HAVALI GALA

Erhan Ufak, Canan Nezirova, Reşhat Kesemenli, Murad Abdullayev, gibi Azerbaycan sineması tarafından çokça tanınan isimlerde projede yer alırken gala gecesinde tüm ekip bir arada oldu. 600 kişinin katılımıyla Flame Towers’da, Alev Kulelerinde gerçekleşen gala gecesinde başrol oyuncusu Canan Nezirova’ya yoğun ilgi vardı.

Ailesi ile gala gecesine katılan ünlü oyuncu Canan Nezirova gecede filmi ailesi ile ilk kez izleyeceği ve çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. Gösterim sonunda seyircinin ayakta alkışladığı “Nisan” sinema filmi ekibi haklı gurur yaşarken, başrol oyuncusu Canan Nezirova tebrikleri kabul etti ve sevenlerine filmin imzalı posterini verdi.

BASIN DANIŞMANI

SELÇUK AKA

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24