Xint.com.tr ile bu kışı sıcak geçirin!

Bizim çabasız şıklık olarak Türkçe’ye çevirdiğimiz Normcore akımı artık oldukça popüler. D

24 Eylül 2018 Pazartesi 14:11
824 Okunma
Xint.com.tr ile bu kışı sıcak geçirin!

Xint.com.tr ile bu kışı sıcak geçirin! Bizim çabasız şıklık olarak Türkçe’ye çevirdiğimiz Normcore akımı artık oldukça popüler. Daha sade, daha minimal ama daha şık bir çizgiye sahip olan bu tarz ile kombin yapmak aslında oldukça basit. Hem rahat hem de şık olma imkanı sunan bu tarz son zamanlarda tüm moda dünyasının en sevdiklerinden. Her mevsim rahatlıkla uygulayabileceğiniz bu stilin belli başlı kilit parçaları var. Bunlardan biri sweatshirtler, bol kadın hırkalar ve rahat pantolonlar. Özellikle sweatshirt olarak basic modelleri tercih ederseniz çok güzel kombinler oluşturabilirsiniz. kadın Sweatshirt

Ayakkabı seçimi de bu tarzda oldukça önemli. Topukluları kenara kaldırıyoruz. Bunların yerine spor ayakkabıları tercih ediyoruz. Xint tasarımcılarının özenle hazırladığı sonbahar-kış butiğinde tarzınızı yansıtacak bol kesim sweatshirtler ya da salaş hırka modelleri gardırobunuzun vazgeçilmezleri olacaklar. Canlı, pastel renkleri ve kaliteli baskılarıyla kadın sweatshirt modelleri arasından birini seçmekte

oldukça zorlanacaksınız.

. kadın

İster denim bir pantolon ile daha salaş bir görüntü elde etmek isteyin ister altına topuklu ayakkabı ile şık bir kombin yaratın. İnce örme triko kazak modelleri ile sonbaharı karşılayın. Kış ayları için sizi hem sıcak tutacak hem de kendinize has tarzınızı yansıtacak modeller arasında gezinin. Ayrıca sırt detaylı, drapeli, pul detaylı, kollu, kolsuz ve payetli ve daha fazlasını bu koleksiyon içinde bulabilirsiniz.

kadın pantolon XINT - Xint yüksek bel kadın pantolon

Keten, kumaş ya da denim kadın pantolon modellerinden birini seçebilir ve şıklığınıza şıklık katabilrsiniz. Resimler https://www.xint.com.tr/ adresinden alınmıştır.  

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24