Modern Esnaf Lokantası Muska Türk Mutfağı Göktürk'te

Standart esnaf lokantalarına yeni bir soluk getiren yeni nesil esnaf lokantası Muska Türk Mutfağı, Göktürk’te açıldı.

01 Haziran 2020 Pazartesi 15:06
2656 Okunma
Modern Esnaf Lokantası Muska Türk Mutfağı Göktürk'te

Anadolu mutfağının güzide lezzetlerini deneyimli personelleriyle harmanlayan Muska Türk Mutfağı, kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerinin karşısına çıkıyor.

Gerek nezih ortamı, gerek hijyenik hizmet anlayışıyla dikkatleri üzerine çeken Muska, bir esnaf lokantasında görebileceğiniz tüm yemekleri menüsünde barındırıyor. Bunların yanı sıra sıcak ve samimi dekorasyonunu uygun fiyat perspektifiyle birleştirerek siz değerli misafirlerine kaliteli hizmet vermeyi hedefliyor.

Muska Türk Mutfağı sahibi Kazım Çevik; “Göktürk’te İstanbul Caddesinde yeni bir atılım yaptık. Göktürk’te böyle bir açık gördük ve buraya modern esnaf lokantasını getirmek istedik. Amacımız burada her kesimden insana hitap etmek. Herkesi yeni açtığımız mekânımıza bekliyoruz. Yemeklerimizden bahsedersek; bir esnaf lokantasında bulunabilecek her türlü sulu yemeğe sahibiz. Bunun yanında ızgara çeşitlerimiz var, ileriki dönemlerde döner çeşitlerimizle devam edeceğiz. Dediğimiz gibi amacımız burada sadece üst kesime hitap etmek değil, her türlü insana, her kesime hitap etmek. Herkesi Muska Türk Mutfağı'na bekliyoruz.”dedi.

Muska Türk Mutfağı

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi, İstanbul Caddesi, Palms Residance 15. Dükkan, Göktürk, Eyüpsultan, İstanbul

Instagram: muskagokturk

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 07.10.2020 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.