Hülya Habbabe - İkinci El Kadın

Hülya Habbabe'nin yeni kitabı "İkinci El Kadın" Ayzıt Yayınları'ndan çıktı!

18 Nisan 2019 Perşembe 11:59
661 Okunma
Hülya Habbabe - İkinci El Kadın

Kendimizi unuttuk diyebilirmiyiz. Ben bunu diyebiliyorum. Yaşadıklarımız gördüklerimiz bağırıp kızarken aynı hataları yaptığımız aşikar öyle kusursuzca yaşıyoruz ki eksiklerimizi görmeden her halimizle topluma fark etmeden katdıklarımıza bakınca çığrından çıkmış insanlığımıza birçok çocuğu model olduğumuzu umursamadan yaşayışımız verdiğimiz başlıca zararlardan biri işte bu esnada İsmi dikkatimi çeken bir kitabın arka yazısına denk geldim. 

İkinci El Kadın Kitabının Arka Kapak Yazısı

''İçindeki sancılar geçmişin sancılarıydı. Gözlerinin şahit olduğu günleri hatırladıkça dünyadan bir kadını siliyordu.''

ilk başlarda bir çok okuyucununda tepki verdiği bu kitabın için verilen mesajlar yaptığımız hatalar yaşarken sadece kendimiz için yaşamadığımızı kaleme alan HÜLYA HABBABE tepkilerle çıkan kitabını yaydıkça takdire dönüştürmeyi başarmıştır. Toplum üzerine yazdığı yazılarıyla kaleme verdiği değerin hakkını almakla kalmamış aydın kesimin arasında yerini ayırmıştır. İkinci el kadın kitabı 8 yaşında grace adında zeki bir kızın toplumun yaptıklarıyla kendi dünyasını kurmak istemesi ailesinin ve çevresinin buna gösterdiği tepkiler sonucu küçük bir yanlışın hayatına mal oluşunu ele alıyor. Kitapta hatanın daima tek birinde olmadığını gibi tüm insanların o suça neden olabileceğiniz anlatıyor. Grace, morgan ve patrick esas karakterlerin dışında yan karakterlerle  geçen olay örgüsü giriş gelişme sonucun birbirine olan uyum bağlantısında ele aldığı kendine haz teoremleri hatta kitapta karakterlerin keskin tutuşunda kitaptan etkilenlerin olduğunu söylemem yanlış olmaz. Hülya habbabenin İkinci el kadın kitabını kitap sitelerinden mephisto, kitapsan ve dost kitapevlerinden almanız mümkün genç yazara bundan sonra ki kitaplarını bekliyor kendisine. Göktürk dergisi olarak başarlar diliyoruz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 18.04.2019 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24