İnci Taneleri tüm kategorilerde birinci oldu... Dilber bu kez ağlattı!

01 Mart 2024 Cuma 11:39
1308 Okunma
İnci Taneleri tüm kategorilerde birinci oldu... Dilber bu kez ağlattı!

Kanal D’de her perşembe akşamı ekrana gelen Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri, dansı ve sempatik tavırları ile tüm izleyicinin kalbinde taht kuran Dilber’in otel odasında eşi Zahir tarafından darp edilip ambulansla hastaneye kaldırılması nedeniyle tüm Türkiye’yi ağlattı.

CİHAN’DAN ASLAN AVI

İnci Taneleri'nin yayınlanan son bölümü yine gündem oldu. Cihan iyileştikten sonra canına kastedenlerden hesabını sormak için harekete geçti ve Sırat’ın karşısına çıktı. Kendisini omzundan vuranların tedbir aldığını ve mahalleye kimseyi sokmadıklarını öğrendi. İntikamını almaya kararlı olan Cihan, mahalleye düğün arabası ile giriş yaptı. Başına gelenlerin hesabını soran Cihan, bununla da sınırlı kalmadı ve her şeyi videoya çekerek o anları sosyal medyada paylaştı.

DHA

Son Güncelleme: 01.03.2024 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24