Jeneratörünüzün Ruhsatı Var Mı?

Jeneratörler İçin Önemli Uyarı

20 Nisan 2020 Pazartesi 15:38
2500 Okunma
Jeneratörünüzün Ruhsatı Var Mı?

Jeneratör Ruhsatlandırma:

Enerji Bakanlığı'nın 02.09.1988 tarih ve 19917 sayılı "Elektrik Enerjisi İmdat Grupları ve Otoprodüktör Tesisleri Ruhsat Yönetmeliği’ne" göre; tüm jeneratörlerin ruhsatlandırılması gerekmektedir. Aksi takdirde, Bedaş jeneratörün kullanımına izin vermeyerek mühür altına alabileceği gibi, şebeke elektriğinin kesilmesi dâhil, başka cezai müeyyidelere de başvurabilecektir.

Firmanızın ya da binanızın başına bu ve benzeri durumların gelmemesi için, halen kullanmakta olduğunuz veya işletmeye almayı düşündüğünüz jeneratörlerinize ruhsat almanız gerekmektedir. Bu, hem kanuni bir zorunluluktur hem de jeneratörün, işletmenizde can ve mal kaybına yol açmaması için mutlaka yapılması gereken bir işlemdir. Bu sayede, jeneratör tesisiniz eğer mevcut bir tesis ise yeniden kontrolden geçecek ve eksiklikler varsa tamamlanacaktır. Jeneratör yeni tesis edilecekse de en uygun şekilde tüm yasa ve yönetmeliklere uygun şekilde kurulacaktır.

Kurt Mühendislik Hakkında

Tuncay KURT tarafından 10 Ocak 2019 tarihinde, Kemerburgaz’da kurulan Kurt Mühendislik; yurtiçi elektrik proje ve taahhüt hizmetleri veren özverili ve yeterli bilgi donanımına sahip güçlü bir ekip ile siz değerli müşterilere hizmet veriyor.

Kurt Mühendislik her türden sayısız projede kazandığı bilgi birikimini, düşük maliyet ve yüksek kalite prensibiyle sürdürüyor.   Birinci derecede müşteri memnuniyetini ana amaçları olarak belirleyen Kurt Mühendislik, teknolojiyi yakından takip ederek yenilikçi çalışmalara imza atıyor.

Faaliyet Alanları

Mühendislik faaliyetleri, elektronik proje, taahhüt, trafo tesis, AG-GO panoları, kompozisyon panoları, otomasyon panoları, konut tesisat, arıza ve bakım, fabrika tesisat, arıza ve bakım, restorasyon ve dekorasyon, zayıf akım sistemleri, zayıf akım panoları, kamera ve güvenlik, yangın sistemleri

Instagram: Kurt Mühendislik

Facebook: Kurt Mühendislik

Telefon: 0542 397 68 13

Mail: [email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 20.04.2020 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.