ALKANAT RETAURANT SİZİN HİZMETİNİZDE!

Kemerburgaz Cendere yolu üzerinde 13 yıldır hizmet veren Alkanat Restaurant, damak tadınıza uygun lezzetler sunuyor.

14 Temmuz 2018 Cumartesi 13:54
3142 Okunma
ALKANAT RETAURANT SİZİN HİZMETİNİZDE!

Kemerburgaz Cendere yolu üzerinde 13 yıldır hizmet veren Alkanat Restaurant, damak tadınıza uygun lezzetler sunuyor. 2003 yılında kurulan Alkanat Restaurant, yaklaşık 5 dönüm arazi üzerinde 200 kişilik Restaurantı, 800 kişilik bahçesi, 5 locası, piknik alanları, sabit barbeküleri ile misafirlerine en kaliteli, temiz ve güzel hizmeti, nezih ve burası bizim diyebileceğiniz yeşilin ve sakinliğin buluştuğu gerçek bir mekan.

Ailece gelip yemek yiyip dinlenebileceğiniz siz müşterilerimize özel localarımız mevcuttur. Ayrıca Alkanat Cihan Gıda olarak tabldot hizmeti de sunmaktadır.

Fabrikalar, inşaatlar, ofisler, 10 kişi ve üzeri iş yerlerine tabldot hizmeti veriyor. Doğa ile baş başa Alkanat'ta barbekü keyfi yaşamaya ne dersiniz. Otopark imkanının bulunduğu Alkanat Restaurant’ta çocuklarınız için park alanları ve bir çok düşünülmüş ayrıntı bulunuyor.

Düğün, nişan, sünnet ve kına gecesi gibi etkinliklerinizi/organizasyonlarınızı da Alkanat Restaurant’ın doğa ile iç içe ortamında keyifli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Alkanat Restaurant

Adres: Mimarsinan Mah. Cendere Yolu No:5 Eyüpsultan/İstanbul

Telefon: 0212 360 30 56

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.