Ümit Öner'den Gündem ile ilgili Mesaj

Göktürk Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Öner dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs ile ilgili bir mesaj yayımladı

20 Mart 2020 Cuma 16:09
1155 Okunma
Ümit Öner'den Gündem ile ilgili Mesaj

Yönetim Kurulu Başkanımız Ümit Öner süreçle ilgili "Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs salgınında en dikkat etmemiz gereken şey #EvdeKal arak virüsün yayılım hızının kontrol altında tutulması konusunda devletimize katkıda bulunmak, zorunlu olmayan haller dışında herkesi evde kalmaya davet ediyorum. Moralimizi de yüksek tutarak panik ortamından uzak bir tutum göstermemiz gerekiyor. Bu sıkıntılı süreçten hep birlikte çıkacağız. En kısa sürede bu süreci atlatmak dileğiyle." açıklamalarında bulundu.

Göktürk Dergisi Ailesi olarak dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgın nedeniyle kendi sağlığımız ve sizin sağlığınız için çalışmalarımıza#EvdeKal arak devam ediyoruz. Sizleri de sosyla izolasyon için evde kalmaya davet ediyoruz. Doğrudan ve ya dolaylı temas yoluyla buluşan bir virüs olduğu için ne kadar yüksek oranda evde kalırsak teması engelleyeceğimiz için salgının yayılım oranı bir o kadar düşecektir.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 20.03.2020 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.