Son dakika: Marmara Denizi'ndeki depremin yeri ve şiddeti belli oldu

Son dakika gelişmesine göre Marmara Denizi'nde deprem olduğu açıklandı! Kandilli Rasathanesi tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre depremin Marmara Denizi'nde olduğu ifade edildi.

05 Kasım 2020 Perşembe 09:33
590 Okunma
Son dakika: Marmara Denizi'ndeki depremin yeri ve şiddeti belli oldu

Son dakika gelişmesine göre Marmara Denizi'nde deprem olduğu açıklandı! Kandilli Rasathanesi tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre depremin Marmara Denizi'nde olduğu ifade edildi. İstanbul'da da deprem hissedildi. Depremin ardından özellikle sosyal medyada vatandaşlar sabah saatlerinde yaşadıkları paniği anlattı. Son dakika açıklamasında bulunan Kandilli Rasathanesi depremin şiddetini 3.7 olarak revize etti. Öte yandan depremin nerede olduğu da harita ile paylaşıldı.

Marmara Denizi'nde dün de 3.1 şiddetinde bir deprem meydana gelmişti. Son dakika açıklamasına göre İstanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. Depremin ardından vatandaşlar yaşadıkları sarsıntıyı sosyal medyadan dile getirdi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünün 3.7 olduğunu ifade ederken depremin saatinin de 08:46 olduğu ifade edildi. Son dakika bilgisine göre depremin nerede olduğu da harita ile paylaşıldı.

MARMARA DENİZİ'NDEKİ DEPREM İSTANBUL'DA DA HİSSEDİLDİ!

Depremin şiddeti hakkında yeniden bir açıklama yapan Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 3.7 olarak revize etti. Son dakika açıklamasında bulunan AFAD, depremin merkez üssünün Büyükçekmece olduğunu açıkladı. AFAD, depremin şiddetinin 3.5 olduğunu açıkladı.

DHA

Son Güncelleme: 06.11.2020 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24