Göktürk ve Kemerburgaz'da Yanlış Koronavirüs Alarmı

Eyüpsultan Belediyesi ilçe genelinde tüm cadde ve sokaklarda, temizlik ve dezenfeksiyon işlemi yapmaya devam ediyor.

20 Mart 2020 Cuma 15:34
1284 Okunma
Göktürk ve Kemerburgaz'da Yanlış Koronavirüs Alarmı

Geçtiğimiz günlerde Eyüpsultan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ve özel olarak kurulan dezenfeksiyon ekibi tüm ilçede koronavirüs salgını nedeniyle dezenfekte çalışmalarını başlatmıştı. Göktürk ve Kemerburgaz Bölgesi'nde yer alan sitelerin bazılarında belediyenin gerçekleştirdiği dezenfekte işlemi sırasında çekilen fotoğraflar Koronavirüs şüphesiyle internet portallarında ve sosyal medyada paylaşıldı. Bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtelim.

İçinde bulunduğumuz süreçte panik olmak yerine, resmi kurumlar dışında yapılan paylaşım ve açıklamalara itibar etmemeye sizleri davet ediyoruz. Bu süreci en az sancılı şekilde atlatmamız için #EvdeKal arak destekte bulunabilirsiniz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 20.03.2020 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24