Fahri İlker Kuzeni Sılaya Sahip Çıktı!

Fahri İlker Kuzeni Sılaya Sahip Çıktı! Fahri İlker: “Kadına Şiddete Dur Diyelim “ Fahri İlker:”Kadına Şiddet Benim Kırmızı Çizgimdir “

09 Mart 2019 Cumartesi 14:23
974 Okunma
Fahri İlker Kuzeni Sılaya Sahip Çıktı!

Bu günlerde Ahmet Kural  ile zor  günler geçiren     ve davalık olan  Sıla için kuzeni Fahri İlker  çarpıcı açıklama yaptı.

Pop-Rock'da büyük bir çıkış yapan ve geçtiğimiz günlerde 'Dargınım' adlı single'ı ile sevenlerine bir kez daha merhaba diyen Fahri İlker, şarkıcı 'Sıla ile akraba olmam benim için bir öncelik değil, hep birlikte bir kadına karşı yapılan şiddete karşı durmamız gerekiyor. Umarım Sıla bu olayı en az zararla atlatır bana ihtiyacı olduğunda her zaman yayındayım dedi.

Ben bir kız babasıyım ve kadınlara karşı tırmanan şiddet kültüründen ürküyorum. Maalesef şiddet kültürü ülkemizin bir gerçeği. Başımı hangi yöne çevirsem şiddet var. Artık sokakta, futbolda her yere hakim olmuş durumda. Nedeni ise bir türlü önüne geçemediğimiz bir cehalet.

 Anneler bu konuda elinden geleni yapıyor. Bir baba olarak diğer babalara seslenmek istiyorum. Kız babaları olarak buna kesinlikle dur dememiz gerekiyor.  Erkek evlatları olan babalar da çocuklarını bu şiddet kültüründen uzak tutmalı.

Eğer biz babalar bu gün bunu yapmazsak bu günün küçük kızları  büyüdükleri zaman tehlikede demektir. Eğer babalar olarak bu zorba kültürüne dur diyemezsek sadece kızlar değil erkek çocuklar da gelecek günlerin kurbanları olacak.  Benim kırmızı çizgim şiddetin her türlüsü. ‘Şiddete artık dur diyelim'şeklinde konuştu.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 09.03.2019 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24