Corona virüsü vaka sayısı son durum nedir?

KOVİD-19 hastalığına neden olan corona virüsü bütün gezegeni dolaştı ve şu ana kadar 75 binin üzerinde insanı öldürürken, 1 milyon 300 binden fazla insana bulaştı. 

08 Nisan 2020 Çarşamba 11:06
838 Okunma
Corona virüsü vaka sayısı son durum nedir?

KOVİD-19 hastalığına neden olan corona virüsü bütün gezegeni dolaştı ve şu ana kadar 75 binin üzerinde insanı öldürürken, 1 milyon 300 binden fazla insana bulaştı. Türkiye'de son durum ise vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Türkiye'de son durum ne? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan son açıklamaya göre corona virüsü vaka sayısı, ölü sayısı, entübe hasta ve iyileşen hasta sayısı belli olmuştu. Bunların yanında, coron virüsü hangi illerde var sorusu da en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Haberimizde, Türkiye'de son durum ile ilgili tüm detaylar yer almaktadır.

VAKA VE İYİLEŞEN HASTA SAYISINI GÖSTEREN TABLO YAYINLANDI!

Canlı corona virüsü vaka sayısı ve hayatını kaybeden insanların sayısını içeren tablo, Sağlık Bakanlığı tarafından, canlı harita ise Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından yayınlanıyor. Haberimizde, Türkiye'de corona virüsünde son durumu canlı tablo ile öğrenebilir, dünyadaki corona virüs vakalarını harita üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.

CORONA VİRÜS KAYNAKLI VEFAT SAYISI EN YÜKSEK İSTANBUL'DA

Vefat sayılarında ise en çok vefatın olduğu İstanbul ve Ankara öne çıkıyor. İstanbul'da 210 kişi hayatını kaybederken, İzmir'de 27, Kocaeli'de 14, Ankara'da 11 ölümle sonuçlanan vaka yer alıyor.

BAKAN KOCA'NIN GÖZLERİ DOLDU

Öte yandan, bilimin ilk kez karşılaştığı ve yüksek yayılma hızına sahip KOVİD-19 hastalığı ile 24 saat mücadele veren Sağlık Bakankığı personelleri arasında da pozitif vakaların olduğu açıklandı. Bu sayıları açıklarken gözleri dolan Bakan Fahrettin Koca, 601 sağlık personelinde corona virüsü vakası tespit edildiğini söyledi.

DHA

Son Güncelleme: 08.04.2020 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24