Ankara'da sokağa çıkma yasağı olacak mı? Vali Şahin'den flaş açıklama

04 Eylül 2020 Cuma 11:45
713 Okunma
Ankara'da sokağa çıkma yasağı olacak mı? Vali Şahin'den flaş açıklama

Ankara'da sokağa çıkma yasağı olacak mı? Vali Şahin'den flaş açıklama

Son dakika haberi: Koronavirüs vakalarının hızla arttığı Ankara'da sokağa çıkma yasağı uygulanıp uygulanmayacağı merak konusu olmuştu. Ankara Valisi Vasip Şahin konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Şahin, "Şu an sokağa çıkma yasağı gündemimizde değil." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara'da vakaların tırmanış eğiliminde olduğunu açıklamıştı. İstanbul'dan çok daha fazla vakanın bulunduğunu söyleyen Koca, kenttekileri tedbire davet etmişti.

Açıklamaların ardından gözler Başkent Ankara'ya çevrilmişti. Ankaralılar , herhangi bir sokağa çıkma yasağı olup olmayacağını merak ediyordu. Beklenen açıklama Ankara Valisi Vasip Şahin'den geldi.

Şahin, herhangi bir sokağa çıkma yasağının gündemlerinde olmadığını belirtti.

Türkiye'de 3 Eylül 2020 Perşembe akşamı açıklanan son verilere göre 1642 kişi koronavirüse yakalanmış, 49 kişi hayatını kaybetmişti.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.