Ümit Öner Siyasete Atıldı.

Ümit Öner Medya’nın sahibi ( Gazete Göktürk, Göktürk Dergisi ve Anne Çocuk Dergisi İmtiyaz Sahibi ) Ümit Öner aktif siyasete atıldı. Aynı zamanda GÖKİD (Göktürk Kemerburgaz İş İnsanları Derneği ) Başkanlığını da yürüten Öner, yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti’den Belediye Meclis Üyeliği için adaylığını açıkladı.

05 Şubat 2024 Pazartesi 14:19
228870 Okunma
Ümit Öner Siyasete Atıldı.

Uzun süredir Ak Parti için Eyüpsultan bölgesinde çalışmalar yapan Ümit Öner, Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti Belediye Başkan adayı ve mevcut başkan Deniz Köken ile çalışmak için aktif siyasetin içinde olmaya karar verdi. Ak Parti Eyüpsultan Belediyesi Meclis üyesi aday adayı olarak yola çıktı.

Ümit Öner ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

Bölgede ki medya kuruluşlarının ve STK’ların desteğini alan Ümit Öner “Sayın Deniz Köken başkan ile siyaset arenasında olmayı istiyorum. Kazanın Deniz Köken ve Eyüpsultan olması için, istikrarın ve Belediye hizmetlerinin devamı için böyle bir karar aldım” dedi.

Ümit Öner ve Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu

Adaylık sürecinin başlamasıyla daha sıkı bir çalışma temposuna gireceklerini ve seçmeninde desteğini alarak Ak Parti Belediyeciliğinin bir  Eyüpsultan’lı olarak

Belediye Meclisinde yer almak için çalışacağını söyleyen Ümit Öner “Kazanan Eyüpsultan olsun” dedi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 23.02.2024 14:16