Salash Gurme'nin Hikayesi

Yaşanmışlık kokan birbirinden değerli antika eşyalar ile dekore edilen Salash Gurme de kalite ve lezzetli tatlar sizleri bekliyor.

15 Ocak 2019 Salı 14:20
3323 Okunma
Salash Gurme'nin Hikayesi

Mekanın sahibi Aziz Oruçoğlu’nun 20 yıllık bir hobisiyle başlıyor Salash Gurme’nin hikayesi. Antika merakı koleksiyon tutkusuna dönüşüyor.

Yıllar sonrasında antika ürünlerin sergileneceği bir mekan arayışı başlıyor ve Salash Gurme’nin hikayesi başlıyor.

Tarihi Kemerburgaz surlarının hemen yanı başında yer alan Salash Gurme’de tüm detaylar düşünülerek titiz bir çalışma ile 7 ayda süren dizayn çalışmalarının tasarımı Mimar Emre Özdeğer tarafından tasarlanmış.

Uzman kadrosuyla Salash Gurme Antakya’dan ve Anadolu’nun birçok yöresinden gelen doğal tatlarla harmanlanmış kahvaltısı, zeytinyağlıları, pideleri, kebapları, ızgaraları, dry age etleri, uygun fiyatlı zengin menüsü ve her gün taze hazırlanan tatlılarının yanı sıra zengin bir içecek menüsü bulunuyor.

Zengin içecek menüsünde ise ‘‘vitamin bar’’ olarak adlandırılan taze meyve suları, bitki çayları, kahve çeşitleri, kokteyl içecekleri, detoks çayları, maça çayı, Osmanlı şerbetleri bulunuyor.

Salash Gurme

Adres: Mithatpaşa Mahallesi Selanik Bulvarı No157/1 Kemerburgaz - Eyüpsultan/İstanbul
Telefon: 0542 485 86 00
Instagram: salash_gurme

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.