NEVAYA İLAÇ

06 Mayıs 2019 Pazartesi 12:13
2398 Okunma
NEVAYA İLAÇ

Nevaya İlaç ailesi olarak 29 Mart 2019 tarihinde Ramada Otel Alibeyköy de bir bilgilendirme toplantısı düzenledik. Gün boyu süren toplantımızda üreticilerimiz, bayiliklerimiz ve çalışanlarımızla bir araya gelindi ürünlerimiz hakkında tanıtım yapıldı ve bilgiler verildi.

Toplantı, İnsan Kaynakları ve Finans Müdürü olan Neşe Aydın’ın firmanın vizyon ve misyonu üzerine konuşması ile başladı, üretici ve doktorların sunumlarıyla devam etti.

Üreticilerimizden, STR Biyoteknolojileri ’nin sahibi Mustafa Üneş, PRP( Platelet Rich Plazma) hakkında ve VSY Biyoteknolojileri firmasından Erol Genç ise Evisc üzerine tanıtım ve sunumlarını yaptılar. Ayrıca Dr. Barış Çaypınar ’ın ‘’Hyaluronik Asit’’ ve ‘’PRP’’ sunumlarıyla da çok faydalı bilgiler edinildi. Toplantı bitiminde ‘’Mustafa Keser Sahnesi’’ ‘nde yemek ve eğlence düzenlendi.

Hem bir tanıtım, bilgi edinme, hem de tanışma toplantısı gibi geçen eğitimde, üreticilerimiz ve doktorların da büyük katkılarıyla gün boyu hem değerli bilgiler öğrendik hem de keyifli vakit geçirdik. Nevaya İlaç büyük bir aile olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

"Sağlığın İçin Bir Dilek Tut"

Nevaya İlaç; "Sağlığın İçin Bir Dilek Tut" felsefesiyle, sağlık sektöründe güçlü bir marka çatısı altında kurulan ve her biri alanında yetkin çalışanlarıyla başarılı bir organizasyon altyapısına sahiptir.

Faaliyet gösterdiğimiz sağlık sektöründe inovasyon odaklı yaklaşımımız, milyonlarca insanın yaşam kalitesini iyileştirmenin de temel esasıdır.

Faaliyetlerimizde devamlılık ve sürdürülebilirlik ile birlikte sosyal ve etik sorumluluklarımızı yerine getirme taahhüdümüze de sıkı sıkıya bağlıyız. İş ortaklarımızla güven ortamında çalışmak, akılcı ve yaratıcı çözümler ile değer yaratma arzusu içerisindeyiz.

Kurallara ve iş etiğine uyumlu olmak, iş ortakları ile güven dolu ilişkiler kurmaya özen gösteriyoruz. Kurumsal değerin sürekli olarak artmasını sağlayan, kurumsal politika ilkelerimize sıkı sıkıya bağlıyız.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.