Home Couture Yeni Yıl Etkinliği

Tamamı el yapımı ürünlerin yer aldığı Home Couture Göktürk Mağazası’ndaki yeni bölümü Inside’ı dün gerçekleştirdiği özel bir etkinlik ile ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

28 Aralık 2018 Cuma 16:36
2155 Okunma
Home Couture Yeni Yıl Etkinliği

Tamamı el yapımı ürünlerin yer aldığı Home Couture Göktürk Mağazası’ndaki yeni bölümü Inside’ı 27 Aralık 2018 Perşembe Günü gerçekleştirdiği özel bir etkinlik ile ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Home Couture markası yolculuğuna Beşiktaş’ta yer alan atölyesinde ürettiği el yapımı ürünleri perakende zincir mağazalarda satışa sunarak yolculuğuna başlamış. İlerleyen süreçte merkez mağazalarını Göktürk’te açarak yollarına devam ediyorlar. 2019 yılı içerisinde yeni şubelerini açmayı hedeflediklerini belirten Seher Akdağ ülkenin dört bir yanından yüzlerce kadının el emeği verdiği ürünleri Home Couture markası çatısı altında insanlarla buluşturduklarını söyledi.

Özellikle yüzlerce insana temas etmenin ve onlara katkıda bulunmanın kendisini daha çok çalışmak için motive ettiğini belirten Seher Akdağ son olarak Home Couture olarak hedeflerinin daha çok insana temas etmek olduğunu belirtti.

Home Couture Inside bölümünde ise her ayın 5.günü sürpriz el yapımı ürünler sizlerle indirimli olarak buluşacak. Inside bölümünü ziyaret etmek için Home Couture sizleri bekliyor.

Home Couture

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi Kartal Sokak No:4/B Göktürk – Eyüpsultan/İstanbul

Telefon: 0212 322 72 73 – 74

Web Sitesi: https://homecouture.com.tr/

Mail: [email protected]

Instagram: homecoutureofficial

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 29.12.2018 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.