Göktürk'te "HASBİHAL İSTANBUL" Hizmetinizde!

Göktürk'te Yenilenen İsmi ve Yüzü ile Hasbihal İstanbul Kapılarını Açtı.

13 Mart 2024 Çarşamba 11:16
21696 Okunma
Göktürk'te "HASBİHAL İSTANBUL" Hizmetinizde!

Göktürk'te işletmecilik yapan Göktürk Meyhanesi'nin sahibi Ebru Özülkü eski Namlı olan yerini yenileyerek Hasbihal İstanbul olarak hizmete açtı.

Namlı Gurme'yi Kemerburgaz'a taşıdıktan sonra özenli bir tadilat ve dizayn süreci sonrasında harika bir mekanı Göktürk'lüler ile buluşturdu. 

Hasbihal İstanbul geçmişin izlerini süren ve lezzetleriyle tarihi buluşturan bir yer. Restoran aslında bir hikayeyi de içinde barındırıyor. Eski görünümlü bir avm de diyebiliriz.

Tarihin detayları ile modern tasarımı birleştiren Hasbihal İstanbul sizi güzel bir geçmiş yolculuğuna çıkarıyor. Özenle seçilmiş antikalarıyla büyülü bir atmosferin içinde olacaksınız. Bunun yanı sıra Hasbihal İstanbul'da beğendiğiniz antika ürünleri satın alabileceksiniz. 

Bu deneyimin içinde olmak için;

Telefon: 0543 187 49 93

instagram: @hasbihal_istanbul

Adres: Merkez Mah. Telekom Sokak No:2/11 Göktürk - İstanbul

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 13.03.2024 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.